Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

5%

Vattenlås Tapwell XACC 167 Guld

1 recensioner

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 2 395 kr

Du sparar 116 kr

2 279 kr

Delbetala från 23 kr/mån

Visa alla varianter

Jämför
Beställningsvara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt

Beskrivning

Vattenlås XACC 167 från Tapwell är ett stilrent vattenlås för tvättställ med anslutning till vägg.

Läs mer
Tapwell förlägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten.
Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra att processen med patina kan börja även innan produkten är på plats.
På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Användarrecensioner (1)

H
Tack för din feedback

Håkan L 20 maj 2019

Flexibilitet som extra tillbehör

Egenskaper

Varumärke Tapwell
Art.Nr. 337331
Serie XACC
Färg Guld
Typ Vattenlås
Diameter 50 mm
Justerbar 130-220 mm

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
Färg
Typ
1 086 kr
1 195 kr
Guld, Koppar, Krom, Polerad Mässing
Vattenlås
179 kr
-
Avloppsrör
Visa Produkt
249 kr
263 kr
-
Tillbehör
Visa Produkt