Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  5%

  Dusch- och Badkarsblandare Tapwell EVM 026

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 3 695 kr

  Du sparar 186 kr

  3 509 kr

  Delbetala från 74 kr/mån

  Visa alla varianter

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Dusch- och Badkarsblandare EVM 026 från Tapwell har en tryckbalanserad termostat och svängbar pip. Detta paket levereras med handdusch, duschslang och handduschhållare. Komplettera din blandare med ett passande blandarfäste.

  Läs mer
  Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

  Installation
  Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

  Rengöring
  Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

  OBS! Kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten.
  Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra att processen med patina kan börja även innan produkten är på plats.

  Egenskaper

  Varumärke Tapwell
  Art.Nr. 337048T
  Serie EVM
  Typ Badkarsblandare
  Färg Honey Gold, Koppar, Krom, Svart, White Gold
  CC-mått 150, 160 mm
  Piputsprång 115 mm
  Grepp Tvågreppsblandare
  Bredd 302 mm
  Djup 175 mm
  Utlopp Nedåt
  Duschanslutning G 1/2
  Anslutning Bakåt G 3/4
  Handdusch Ja
  Termostat Ja

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
  Serie
  Färg
  Bredd
  Handdusch
  3 509 kr
  3 695 kr
  EVM
  Honey Gold, Koppar, Krom, Svart, White Gold
  302 mm
  Ja