Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Köksblandare diskmaskinsavstängning

Filtrera

1166kr
9045kr

Visa sänkt pris

(1)

Ja

(9)

Nej

(10)

Krom

(13)

Mässing

(10)

Svart

(10)

Koppar

(6)

Grå

(4)

Brun

(4)

fm mattsson

(1)

gustavsberg

(1)

primy

(10)

tapwell

(1)

Ja

(11)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Att kunna stänga av vattentillförseln till diskmaskinen på ett enkelt sätt utan att behöva komma åt rör eller krypa in under diskbänken är att föredra. Här nedan kan du hitta snyggt designade köksblandare med diskmaskinsavstängning från kända tillverkare som Tappwell, Primy, Arredo och många fler.

Fördelar med diskmaskinsavstängning

Med en diskmaskinsavstängare på köksblandaren slipper du ner under diskhon och krypa för att komma åt tappen till vattnet för att strypa tillförseln till diskmaskinen. Med ett enkelt vrid kan du stänga av vattnet till diskmaskinen, samtidigt som du har en snyggt designad köksblandare som smälter ihop med övrig inredning samt detaljer. Som du säkert vet är det viktigt att kunna stänga av vattnet till diskmaskinen när man reser bort eller inte använder maskinen. Avstängningen är till för att hindra en vattenläcka i diskmaskinen och vi rekommenderar att du har en diskmaskinsavstängare som du kan använda när du reser bort eller inte använder din diskmaskin.

Hjälp med att välja rätt

Om du behöver hjälp med att välja rätt typ av blandare eller undrar om design eller mått kan du få hjälp av vår kunniga personal. Vi hjälper dig mer än gärna över telefon, chatt eller mail.