Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

10%

Bottenventil Tapwell 74400 Universal Pop-up

1 recensioner

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 395 kr

Du sparar 40 kr

355 kr

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt

Beskrivning

Bottenventil Tapwell 74400 Universal med pop-up är en fjäderbelastad bottenventil. Öppnas och stängs med ett lätt tryck. Bottenventilen Tapwell 74400 Universal finns att köpa i flera olika färger.

Läs mer
Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten.
Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra att processen med patina kan börja även innan produkten är på plats.
På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Användarrecensioner (1)

T
Tack för din feedback

Tapwell 03 maj 2019

Snygga ventiler, längtar tills rörläggaren monterar dem

Egenskaper

Varumärke Tapwell
Art.Nr. 8575833T
Typ Bottenventil
Färg Black Chrome, Honey Gold, Koppar, Krom, Polerad Mässing, White Gold

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
Typ
Färg
355 kr
395 kr
Bottenventil
Black Chrome, Honey Gold, Koppar, Krom, Polerad Mässing, White Gold
319 kr
325 kr
Bottenventil
-
Visa Produkt