010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Diskmaskinsavstängning Tapwell BI 284

Diskmaskinsavstängning Tapwell BI 284
Diskmaskinsavstängning Tapwell BI 284
Rek. pris  895 kr
815 kr

Delbetala från 68 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Diskmaskinsavstängning BI 284 från Tapwell har cylindriska former och finns att köpa i flera olika färger. Håltagning Ø28 mm.
Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten.
Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra att processen med patina kan börja även innan produkten är på plats.
På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.8322318T
SerieBI
TypDiskmaskinsavstängning
FärgBlack Chrome, Borstad Krom, Honey Gold, Koppar, Krom, Mattsvart, Polerad Mässing
Höjd31 mm