Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Ozonblandare Strand Stainless Ozon OZ-2001

Ozonblandare Strand Stainless Ozon OZ-2001
Ozonblandare Strand Stainless Ozon OZ-2001
Ozonblandare Strand Stainless Ozon OZ-2001
Ozonblandare Strand Stainless Ozon OZ-2001
Ozonblandare Strand Stainless Ozon OZ-2001
Ozonblandare Strand Stainless Ozon OZ-2001
Ozonblandare Strand Stainless Ozon OZ-2001
Se priset!
8 960 kr

Delbetala från  188 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Ozonblandare Strand Stainless Ozon OZ-2001 är en ettgreppsblandare med joystickgrepp och cylindriska former med böjd pip som passar till både köket och badrummet. Den stilrena och moderna designen gör att den passar in i de flesta badrum och kök. Blandaren levereras utan diskmaskinsavstängning, bottenventil och vattenlås, detta kan köpas till separat som tillval.

På dina livsmedel kan det finnas spår av bakterier, mikrober, bekämpningsmedel och andra kemiska restprodukter när de ska tillagas. En sköljning under Strand Stainlesss unika patenterade ozonblandare så avlägsnar dem till 99,9 procent på bara några sekunder. Ozonet blandas i vattnet och ”slår sönder” de skadliga ämnena, tar bort lukter från t.ex. vitlök och andra odörer, samt dödar mikrober och bakterier omedelbart, därmed behövs heller ingen handsprit. Skölj bara händerna under vattnet! Ozonblandaren har även positiva effekter på huden och används bland annat på skönhetssalonger för att rengöra hyn vid t.ex. besvär med acne, eksem och svamp.
Fördelar med att välja produkter från Strand Stainless
- Kvalitet
- Certifieringar
- Miljövänligt och återvinningsbart
- Inga tungmetaller eller andra gifter

Inre och yttre kvalité!
Strand Stainless använder endast premiumkomponenter invändigt från ledande europeiska tillverkare så som Neoflex, Neoperl, CeramTec, Kerox, Flühs, med flera. En noggrann kvalitetskontroll efter slutfört montage vid tillverkningen är en självklarhet innan produkten ska tas i användning i ditt hem eller verksamhet. Strand Stainless tillämpar 10 års garanti om installationen är rätt utförd.

Varför ska du välja rostfritt?
- För att du får ett friskare liv tillsammans med rostfria produkter.
- Vet du vad? Med enkel rengöring så håller stålet i upp till 30 år.
- Rostfritt stål innehåller heller inga ämnen som är skadliga för natur och stålet är 100 procent återvinningsbart.
- Rostfria produkter släpper inte ifrån sig tungmetaller eller andra gifter och påverkar därför inte dig och din familjs hälsa.

Miljövänligt
Rostfritt stål innehåller inga ämnen som är skadliga för människor och natur och kan lätt återvinnas till 100%. Rostfritt stål återfinns överallt där man ställer höga krav på hygien och hållbarhet, säkert har du bestick och kastruller tillverkade av rostfritt stål hemma. Förnicklad mässing däremot innehåller varierande mängder bly, detta är ett av skälen till att man inte använder denna giftiga tungmetall i dessa produkter. Inom livsmedelsindustrin är det rostfritt stål som gäller.

Utseende
Dessa produkter är tillverkade av solitt rostfritt stål där ytan är satinpolerade och håller upp till 30 år med enkel rengörning.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeStrand Stainless
Art.Nr.OZ-2001
SerieOzon
TypTvättställsblandare/Köksblandare
FärgRostfri
Höjd320 mm
BottenventilNej
Piputsprång160 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipNej
Anslutning VattenG 3/8
FunktionOzonblandare
DiskmaskinsavstängningNej
RSK-nr8318074
EAN-nr7350025862545