010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Tvättställsblandare Tapwell Tap TAP072

Mässing

Tvättställsblandare Tapwell Tap TAP072
Tvättställsblandare Tapwell Tap TAP072
Tvättställsblandare Tapwell Tap TAP072
Tvättställsblandare Tapwell Tap TAP072
Tvättställsblandare Tapwell Tap TAP072
10%

Välj tillval

  • Bottenventil?

Rek. pris 3 795 kr
3 425 kr

Delbetala från  285 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Tvättställsblandare Tapwell Tap TAP072 är en ettgreppsblandare i enkel och tidlös design. Komplettera blandaren med en matchande bottenventil.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Installation
Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässingsytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton. Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9422627
SerieTap
TypTvättställsblandare
FärgMässing
Höjd153 mm
BottenventilNej
Piputsprång111 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipNej
Anslutning VattenØ10 mm
MaterialMässing
EAN-nr7340188811146