Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  25%

  Tvättställsblandare Svedbergs Love Me

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 4 230 kr

  Du sparar 1 053 kr

  3 177 kr

  Delbetala från 67 kr/mån

  Visa alla varianter

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Tvättställsblandare Svedbergs Love Me är en ettgrepps vattenfallsblandare i krom med joystickgrepp och kubistiska former, med anslutningsrör.

  Läs mer
  Den stilrena och moderna designen gör att den passar in i de flesta badrum. Tvättställsblandaren finns att köpa i olika höjer. Levereras utan bottenventil, detta kan köpas till separat som tillval. Design: Maurizio Duranti.

  Alla Svedbergs tvättställsblandare är Lead Free, vilket innebär att vi bytt ut det bly som normalt finns i mässinglegeringar. Lead Free-märkta produkter innehåller mindre än 0,2% bly och på så sätt får vi mindre miljöpåverkan.

  Installation
  Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Svedbergs
  Art.Nr. 96809S
  Serie Love me
  Typ tvättställsblandare
  Färg Krom
  Höjd 180, 183 mm
  Bottenventil Ja, Push-Open
  Piputsprång 76, 95 mm
  Grepp Ettgreppsblandare
  Svängbar Pip Nej
  Bredd 48, 65 mm
  Djup 119, 134 mm

  Tillbehör du kan behöva