Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Duschdörr Arredo Maja med ClearShield

1000 Klarglas

Duschdörr Arredo Maja med ClearShield
Duschdörr Arredo Maja med ClearShield
61h kvar!
Kampanj
2 959 kr
Kampanjpris, endast 3 dagar kvar!

Delbetala från  136 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Duschdörr Maja från Arredo är en enkeldörr i olika utförande som kan kombineras för att passa alla möjliga och omöjliga ytor. Dörren är tillverkad av 6 mm säkerhetsglas. Lyftgångjärn lyfter dörren när den öppnas och sänker den sedan för att sluta tätt mot golvet. Dörren kan även vikas inåt, idealiskt ur platshänseende. Utrymme för rörgenomföring finns i väggprofilen upp till 35 mm från vägg.
Glaset är behandlat med Clearshield som är en beläggning som sprutas på båda sidor av glaset i fabriken. Clearshield är en del av glaset och kan inte spricka eller falla av glaset. Med Clearshield rinner vattnet lättare av glaset. Glaset får betydligt färre kalkränder när duschen används, samtidigt som bakteriehärden på glaset minskar med upp till 85 %. Dessutom får du ett glas som är lättare att hålla rent. Tänk ändå på att rengöra glaset med jämna mellanrum, även om det är belagt med Clearshield.

Rengöring
Gör rent ofta och använd vanliga rengöringsmedel. Undvik att använda stålull eller grön fibersvamp och var försiktig med saltsyra, svavelsyra och kaustiksoda. Lösningsmedel som aceton, förtunningsmedel eller trikloretylen är också skadligt vid rengöring. Skrapa av duschväggarna med en gummiskrapa varje gång du duschat så håller du rent och fräscht.

OBS! Priset är per dörr, beställ två dörrar för att få en hörnlösning/duschhörn.

Egenskaper

VarumärkeArredo
Art.Nr.319937
Bredd1000 mm
Höjd1920 mm
ProfilSilvermatt
HandtagJa
SerieMaja
GlastypKlarglas
PlaceringMot vägg
Vikt32 kg
Justerbar35 mm
HängningHöger
FormBöjd
MaterialHärdat säkerhetsglas/Aluminium
TypDuschdörr
Glastjocklek6 mm
EAN-nr7340072804643