Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Duschset Grohe New Tempesta 100 I

Duschset Grohe New Tempesta 100 I
Duschset Grohe New Tempesta 100 I
Duschset Grohe New Tempesta 100 I
Duschset Grohe New Tempesta 100 I
Duschset Grohe New Tempesta 100 I
Duschset Grohe New Tempesta 100 I
Se priset!
398 kr
Lagervara 
 - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Duschset New Tempesta 100 I är ett elegant och praktiskt duschset från Grohe. Detta set består av en handdusch Tempesta 100, en duschstång på 600 mm och en Relaxaflex-duschslang (1750 mm). Handduschen har en GROHE EcoJoy flödesbegränsare på 9,5 l/min som bidrar till minskad vattenförbrukning utan att tumma på prestandan.
Övrigt
- Inre Vatten Guide för ett längre liv
- Stötsäker silikonring förhindrar skador
- Lämplig för genomströmsvärmare
- Lägsta tryck: 1,0 bar

Grohe EcoJoy – Sparar vatten och pengar
Grohe EcoJoy minskar vattenförbrukningen med upp till 50% utan att kompromissa med prestandan. Så fort du öppnar kranen får du en kraftfull vattenstråle, samtidigt som du sparar pengar.

Grohe DreamSpray – Balanserat vattenflöde med olika strålmönster
Grohe DreamSpray-tekniken förvandlar din dagliga dusch till en lyxig och avslappnande upplevelse. Den avancerade tekniken i duschen säkerställer ett balanserat vattenflöde från alla munstycken, oavsett vilket strålmönster du väljer. Grohe DreamSpray-teknologin gör att man förbrukar upp till 30% mindre vatten jämfört med liknande produkter från kända konkurrenter.

Grohe StarLight – Glänsande och enkel att rengöra
Med hjälp av den här knappen kan du välja antingen fullt vattenflöde, till exempel för att fylla badkaret snabbt, eller minska vattenförbrukningen med upp till 50% – utan att kompromissa med komforten!

SpeedClean – Antikalkmunstycken för hållbar funktionalitet
Kalk är inte längre något problem med Grohes SpeedClean-munstycken, tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i Grohe-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

Rengöring
Rengör din Grohe produkt endast med lite tvål och en fuktig trasa, skölj av med rent vatten och torka sedan av med en torr trasa. Använd inte hårda tvättsvampar, skurmedel, lösningsmedel eller syrahaltiga rengöringsmedel, avkalkningsmedel, hushållsättika eller rengöringsmedel som innehåller ättiksyra. Sådana medel angriper ytan och din armatur blir matt och repig.

Egenskaper

VarumärkeGrohe
Art.Nr.408510
MonteringFör vägg
BlandareNej
FärgKrom
FunktionDreamSpray, StarLight, SpeedClean
Tillverkarens Art.Nr.27924001
SerieNew Tempesta
DuschanslutningG 1/2
TypDuschset
Höjd600 mm
Längd Slang1,75 m
HandduschJa
Duschhuvud100 mm
TakduschNej
RSK-nr8275341
EAN-nr4005176451690