Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Duschset Mora One Shower Set

Duschset Mora One Shower Set
Duschset Mora One Shower Set
Duschset Mora One Shower Set
Duschset Mora One Shower Set
Duschset Mora One Shower Set
Se priset!
2 064 kr

Delbetala från 95 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Duschset Mora One Shower Set i krom med antikalksystemet Easy-Clean. Väggfästena är justerbara mellan 350-790 mm. I paketet medföljer det en 900 mm duschstång, Ø105 mm handdusch och 1,75 m duschslang. Duschsetet är utrustad med funktioner för energi- och vattenbesparing som Ecosafe och Mora Eco. Köp till en duschblandare för ett få en komplett lösning.
Övrigt
- Med antikalksystem "Easy-Clean".
- Med variabelt c/c-mått för befintliga skruvhål.
- Eco (Energi och vattenbesparande handdusch 9 l/min).
- Metallomspunnen slang 1750 mm, PVC- och BPA-fri innerslang.

EcoSafe
Vår tanke med EcoSafe är att alltid försöka se till helheten. Annars kan det bli så att vi gör bra saker för miljön i ena änden, för att sedan tappa mark i den andra. Vi har fått samla allerfarenhet, kompetens och engagemang vi kan uppbringa här på företaget. Tillsammans har vi gått igenom allt från energi- och vattensparteknik i våra produkter, till transporter och energiförbrukningen i fabriken. Det största bidraget till en hållbar miljö görs ändå av våra kunder som varje dag använder våra kranar och duschar med energisparsystemen Mora ESS samt Mora Eco och på så sätt tar bort det onödiga slöseriet med varmvatten.

Mora Eco
De produkter som är anpassade för att ge extra mycket besparing får bära våran Eco symbol. Våra blandare för kök och tvättställ samt våra duschar kommer alltid med flödesbegränsare som sänker vattenförbrukningen. Alla våra termostatblandare har varianter med inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde som gott och väl räcker till att duscha i. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill man ändå unna sig ett större vattenflöde, håller man bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

No PVC
Genom medvetna materialval har vi utvecklat en duschslang som minimerar miljöbelastningen och bakterietillväxten i slangen. De material vi använder ger även en betydligt mjukare och mer följsam duschslang.

Easy-Clean
Våra duschar har en inbyggd gummisil där hålen vidgar sig vid vattentryck. Detta ger en dusch som håller längre och som är lätt att rensa från kalk och smuts.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Egenskaper

VarumärkeMora
Art.Nr.130340
MonteringFör vägg
BlandareNej
FärgKrom
FunktionEcoSafe, Mora Eco
SerieOne
DuschanslutningG 1/2
TypDuschset
Höjd900 mm
Längd Slang1,75 m
HandduschJa
Duschhuvud105 mm
TakduschNej
RSK-nr8320095
EAN-nr7391887242601