Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Handdukstork Pax Flex U

Svart, U3/450 mm, med Momento II

Handdukstork Pax Flex U
Handdukstork Pax Flex U
Se priset!
3 059 kr

Delbetala från  140 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Handdukstork Pax Flex U är en av populär handdukstork. Med sitt breda utval av utförande och bredd passar den i alla hem. Armarna är individuellt svängbara 180 grader, vilket gör den både mycket flexibel och ger handdukarna utrymme för fritt häng.
Med Pax Momento II är din handdukstork i drift endast när du har behov av den. På så sätt minskar du enkelt dina elkostnader utan att behöva dra ner på vardagslyxen. Du kan ställa in flera olika timer både direkt på torken via den inbyggda knappen eller med hjälp av appen Pax Wireless. Via appen kan du även styra effekten i flera olika steg. Det gör att du effektiviserar användandet av din handdukstork eftersom den då bara är i drift när du har behov av den.

Har du en Pax Calima badrumsfläkt i samma badrum som din handdukstork kan dessa parkopplas, då startar handdukstorken automatiskt när fläktens fuktsensor indikerar förhöjd nivå, exempelvis när du börjar duscha.

OBS! All fast elinstallation ska utföras av behörig elinstallatör. Stickpropp ingår ej, men finns att köpa som tillbehör.

Dokument

Egenskaper

VarumärkePAX
Art.Nr.26-1031
FärgMattsvart
AnslutningEl
Bredd454 mm
Höjd750 mm
Anslutning VattenNej
Anslutning ElDold
ModellMed Momento II
Djup112 mm
SerieFlex U
Effekt41 W
StickproppJa
IP-KlassningIP44
Spänning230 V
YtaMatt
MaterialRostfritt stål
TypHanddukstork
RSK-nr8754542
EAN-nr7391477610315