Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  35%

  Handdusch Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Krom

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 1 250 kr

  Du sparar 432 kr

  818 kr

  Delbetala från 17 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Handdusch Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet är komfortabel samt exklusiv och har blivit ett väldigt populärt val. Det Ø120 mm stora duschmunstycket som är utrustad med tre olika stråltyper erbjuder dig en härlig duschupplevelse. Med Select-knappen skiftar du enkelt och smidigt mellan stråltyperna. Handduschen är utrustad med antikalksystemet Quick Clean och vattenbesparande funktionen AirPower. Finns att köpa i olika färger.

  Läs mer
  Övrigt
  - Ljudklass: I.
  - Flödesklass: S.
  - Utsköljbar smutsfilter.
  - Stråltyp: RainAir, Rain, WhirlAir.
  - Lämpad för genomflödesvärmare.
  - Med innanpåliggande vattenslangar.
  - Maximal flödesmängd (vid 3 bar): 15 l/minut.
  - Bekväm stråltypsomställning med Select-knapp.

  Hansgrohe Select
  Mjuka droppar eller uppfriskande massage? Med ett klick växlar du stråltyp och du får en ännu skönare duschupplevelse. Det är den komfortabla användarfilosofin, som ligger bakom vår Select-knapp. Med den lanserade Hansgrohe, som en av de första i branschen, knapptryckningen i badrummet.

  AirPower
  AirPower vatten med tillsatt luftstråle. Hansgrohes enastående duschteknologi. Vattnet blandas med luft och släpps i fylliga droppar som ger känslan av en riktig regnskur. Det är lätt att alternera mellan ett behagligt lätt sommarregn och en kraftfull, koncentrerad massagestråle. Tack vare AirPower används vattnet optimalt.

  Quick Clean
  Beroende på vattnets hårdhet kan kalkrester bli problematiska och påverka duschfunktionerna. Med Quick Clean är det enkelt att gnugga bort kalkresterna från de flexibla silikonnopporna. Alla Hansgrohes duschar har Quick Clean kalkskydd.

  Rengöring
  För att rengöra din Hansgrohe produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Hansgrohe
  Art.Nr. 26520000
  Färg Krom
  Diameter 120 mm
  Funktion AirPower, QuickClean, Select
  Material Mässing / ABS-Plast
  Serie Raindance
  Duschanslutning G 1/2
  Typ Handdusch
  RSK-nr 8376810
  EAN-nr 4011097706047

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
  Funktion
  Material
  Serie
  Diameter
  Färg
  Längd
  818 kr
  1 250 kr
  AirPower, QuickClean, Select
  Mässing / ABS-Plast
  Raindance
  120 mm
  Krom
  -
  198 kr
  309 kr
  Quick Clean
  Plast
  Crometta
  85 mm
  Krom
  184 mm
  Visa Produkt
  726 kr
  795 kr
  -
  -
  DSO
  -
  -
  175 mm
  Visa Produkt