Blogga om oss

Blogga om GolvpoolenHar du en blogg eller egen hemsida? Vi tycker det är jättekul när bloggare skriver om oss och våra golv, badrum och andra produkter. Vi är alltid öppna för förslag på samarbeten, så här kommer några förslag på hur vi kan hjälpa till, men tveka inte att kontakta oss om du har några egna idéer eller frågor! Kanske är det dags att renovera hemma eller piffa upp ett badrum. Skriv om det och vi hjälper till!

 

Tipsa om golv, kakel eller badrum

Använd fritt våra bilder, filmer och beskrivningar för att skriva om våra prylar så länge du länkar till oss. Berätta gärna för oss om du tipsar om en produkt, så kan vi hjälpa dig att sprida inlägget. Vill du samtidigt erbjuda dina läsare en rabattkod kan vi lösa det!

 

Få hem inredning och golv

Vill du testa eller recensera något vi säljer? Vi bistår gärna med produkter och prover och lägger oss självklart inte i vad du tycker om dem och skriver på bloggen. Vi gillar ärliga bloggare bäst! Eftersom det kostar pengar för oss att lämna ut golv och kakel måste vi ha vissa krav på hur populär din blogg måste vara för att vi ska kunna skicka varor. Maila oss, vi fixar det tillsammans!

 

Anordna tävling

Många bloggar gillar att anordna tävlingar och lotta ut grejer och rabattkoder till sina läsare. Vi bistår gärna med priser om det är något vi tycker låter bra. Även här behöver vi ha krav på hur populär din blogg ska vara.
 

Affiliate

Är du en redan etablerad affiliate inom hem och inredning? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! Vi erbjuder inte bara marknadens högsta provision, vi har dessutom en bra konverteringsfrekvens och högt ordervärde. Vi berättar gärna mer, men du kan redan nu ansöka till vårt program på AdRecord.