Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Fiskbensparkett

   Pris
   749 kr
   749 kr
   863 kr
   863 kr
   Ytbehandling
   Varumärke
   Träslag
   Mönster
   Leveranstid
   Tjocklek (mm)
   14.5
   14.5
   14.5
   14.5

   Fiskbensparkett

   Fiskbensparkett är ett golv som alltid är populärt och som aldrig kommer gå ur tiden. De kan slipas flera gånger för att få till den nya känslan igen och på så vis har golvet en väldigt lång livstid. Vi har både fiskbensparkett som har mekanisk fog och som man ska limma/spika. Med mekanisk fog klickar du bara ihop golvet och får en snabb och smidigt installation. När du lägger ett golv som ska limmas tar det lite längre tid och kräver lite mer arbete.

   Läs mer...
   Visar 2 av 2 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   20%
   nordicfloor.png
   863 kr/m²
   1 079 kr/m²
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Visa produkt
   20%
   nordicfloor.png
   749 kr/m²
   937 kr/m²
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Visa produkt

   Olika typer av fiskbensparkett

   Bortsett från färg, träslag och ytbehandling finns där en sak som skiljer dem olika fiskbensparkettgolven åt. Skillnaden är fogen samt olika typer av läggningssätt. Junckers parkettgolv måste du limma eller spika när du lägger parkettstavarna. Tittar vi på andra sidan på Bjelins fiskbensparkett lägger du dessa genom att klicka ihop stavarna. Till utseendet är det ingen skillnad mellan ett limmat/spikat och ett ihopklickat fiskbensparkett. Den stora skillnaden är du som ska lägga golvet inte behöver lika stor kunskap när du ska lägga ett klick fiskbensparkett.

   Ett golv som håller länge

   Fiskbensparkett är ett väldigt snyggt golv som du kommer kunna ha i många år framöver. Precis som nästan alla andra typer av trägolv kan du slipa om fiskbensparketten och lacka eller olja in det. Välj bland snygga golv från kända tillverkare som Bjelin, Nordic Floor, Junckers m.fl. Om du är osäker på vilken fiskbensparkett som passar bäst hemma hos dig kan du beställa gratis varuprover. På så sätt får du en uppfattning om färg och utseende på fiskbensparketten samt vilken som passar bäst i ditt hem.