Fiskbensparkett

Fiskbensparkett är ett golv som alltid är populärt och som aldrig kommer gå ur tiden. De kan slipas flera gånger för att få till den nya känslan igen och på så vis har golvet en väldigt lång livstid. Vi har både fiskbensparkett som har mekanisk fog och som man ska limma/spika.

Med mekanisk fog klickar du bara ihop golvet och får en snabb och smidigt installation. När du lägger ett golv som ska limmas tar det lite längre tid och kräver lite mer arbete.

Olika typer av fiskbensparkett

Bortsett från färg, träslag och ytbehandling finns där en sak som skiljer dem olika fiskbensparkettgolven åt. Skillnaden är fogen samt olika typer av läggningssätt. Junckers parkettgolv måste du limma eller spika när du lägger parkettstavarna. Tittar vi på andra sidan på Bjelins fiskbensparkett lägger du dessa genom att klicka ihop stavarna. Till utseendet är det ingen skillnad mellan ett limmat/spikat och ett ihopklickat fiskbensparkett. Den stora skillnaden är du som ska lägga golvet inte behöver lika stor kunskap när du ska lägga ett klick fiskbensparkett.

Ett golv som håller länge

Fiskbensparkett är ett väldigt snyggt golv som du kommer kunna ha i många år framöver. Precis som nästan alla andra typer av trägolv kan du slipa om fiskbensparketten och lacka eller olja in det.

Välj bland snygga golv från kända tillverkare som Bjelin, Nordic Floor, Junckers m.fl. Om du är osäker på vilken fiskbensparkett som passar bäst hemma hos dig kan du beställa gratis varuprover. På så sätt får du en uppfattning om färg och utseende på fiskbensparketten samt vilken som passar bäst i ditt hem.

Ytbehandling
Träslag
Mönster
Varumärke
4 artiklar
Fallande ordning
 1. Junckers Fiskbensparkett 1-stav - Trägolv
  Junckers Fiskbensparkett 1-stav - Trägolv
  Rek. pris 689,00 kr /m2 689,00 kr /m2
 2. Nordic Floor Ek Fiskben Vit mattlack - Parkettgolv
  Nordic Floor Ek Fiskben Vit mattlack - Parkettgolv
  Rek. pris 749,00 kr /m2
  Spara 20%
  599,00 kr /m2 Du sparar 150,00 kr /m2
 3. Nordic Floor Ek 1-stav Belfort - Parkettgolv
  Nordic Floor Ek 1-stav Belfort - Parkettgolv
  Rek. pris 749,00 kr /m2
  Spara 20%
  599,00 kr /m2 Du sparar 150,00 kr /m2
 4. Nordic Floor Ek 1-stav Herringbone Country - Parkettgolv
  Nordic Floor Ek 1-stav Herringbone Country - Parkettgolv
  Rek. pris 749,00 kr /m2
  Spara 20%
  599,00 kr /m2 Du sparar 150,00 kr /m2