Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Laga parkettgolv

   Pris
   129 kr
   129 kr
   579 kr
   579 kr
   Varumärke
   Leveranstid

   Laga parkettgolv

   Har du fått en skada på ditt parkettgolv? Oroa dig inte, det finns enkla sätt som du kan laga repan eller skadan med. Att laga ett parkettgolv är enklare än vad du tror och här nedan har du reparations-kit som du kan fylla i repan med som gör att den näst intill blir osynlig för ögat.

   Läs mer...
   Visar 4 av 4 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   kahrs_qiws1857.jpg
   579 kr
   603 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Visa produkt
   kahrs_qiws1857.jpg
   579 kr
   603 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Visa produkt
   kahrs_qiws1857.jpg
   Finns i fler färger
   fr.129 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Finns i flera varianter.
   Varav 0 färger:
   Visa produkt
   kahrs_qiws1857.jpg
   129 kr
   131 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Visa produkt

   Olika typer skador

   Hur ser skadan ut? Att laga parkettgolv är inte det svåra när du vet vad det är för skada och på så sätt använda dig av rätt metod. Att laga en repa i golvet kan vem som helst göra med ett reparations-kit från Kährs. Här nedan hittar du reparations-kit för oljade samt lackade parkettgolv. Om du har råkat tappa något som har gjort ett jack i golvet använder du dig utav en annan metod. Att laga jack i parkettgolvet gör du enklast på följande sätt. Eftersom träfibrerna har tryckts ner behöver du resa på dessa igen och det gör du med hjälp av en fuktig trasa samt ett strykjärn. Du lägger den fuktiga trasan över skadan samt stryker över, på så sätt reser träfibrerna på sig och återgår till sitt ursprungliga läge. Det är det enklaste sättet att laga jack i parkettgolvet. Fibrerna reser sig när ångan tränger ner och brukar återgå till sitt ursprungliga läge.

   Laga parkettgolv

   Du bör alltid höra med någon som kan golv innan du lagar ditt golv. Oavsett om det är en ytlig repa eller om du ska laga ett djupare jack i golvet är det bäst att vara säker. Fråga en person som kan bedöma skadan om du är osäker på hur du ska laga parkettgolvet. Kährs erbjuder reparations-kit för både lackade och oljade golv. Här nedan hittar du dessa kit som du kan använda dig av för att fylla i en skada på golvet. I Reparations-kitet får du med vaxstavar i olika färger som du sedan kan använda för att få till färgen på trägolvets struktur.