010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Golv Bjelin Keramisk Komposit Ljus Varmgrå Slät Skiffer

Golv Bjelin Keramisk Komposit Ljus Varmgrå Slät Skiffer
Golv Bjelin Keramisk Komposit Ljus Varmgrå Slät Skiffer
Nyhet!
Rek. pris  479 kr/m²
459 kr/m²

Lägsta totalpris  606 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Golv i keramisk komposit med en ytstruktur som liknar en avgjutning av ett block skiffer. Tillverkad av ett lager ljus varmgrå keramisk komposit (Nadura) på en HDF-skiva. Materialet speglar sin samtid på ett enastående sätt där man vill ha alla de bästa egenskaperna här och nu. Modernt, högteknologiskt, miljövänligt och de är godkända för uterum. Allt på samma gång.
Extremt slitstarkt golv
Teknologin för att tillverka ett golv i keramiskt komposit heter Nadura®. Det består av en pulverblandning som ger ett golvmaterial med extrema egenskaper. Ett nytt material med nya egenskaper, där den väldigt höga slitstyrkan och slagtåligheten är överlägsen något annat golv på marknaden. Den absoluta fördelen med denna teknik är att pulverskiktet är solitt, med färg rakt igenom. När du sliter ner den övre ytan har du samma material under. Ytan slits alltså som hos ett äkta material. Ett rejält jack eller två visar bara dess överlägsenhet. Produkten har likt ett äkta naturmaterial vissa nyansskillnader som bidrar till en mer levande golvyta.

Klickgolv för perfekt resultat
Låssystemet 5G® gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBjelin
Art.Nr.50025
Längd584 mm
Bredd283 mm
Tjocklek10,5 mm
Antal1,32 m2/frp
Antal8 st/frp
Fog5G
Tål GolvvärmeJa
TypKompositgolv
FärgLjusgrå
NyansLjust
EAN-nr7350084452466