Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Grått parkettgolv

   Pris
   529 kr
   529 kr
   1 204 kr
   1 204 kr
   Varumärke
   Träslag
   Mönster
   Ytbehandling
   Tjocklek (mm)
   14
   14
   22
   22
   Leveranstid

   Grått parkettgolv

   Är det ett grått parkettgolv du letar efter? Hos oss på Golvpoolen hittar du flera olika varianter på grå parkettgolv från olika tillverkare som Arredo, Kährs och Pergo med flera. Golvpoolen har golvet du drömmer om. Att köpa en rejält golv i rätt material som kan slipas om bör ses som en investering. Att hitta rätt modell av parkettgolv är inte alltid lätt, faktorer som storlek, ljus och miljö kan spela in hur golvet presenteras när det är färdigt. Har då frågor eller funderingar kan du enkelt komma i kontakt med vår kundtjänst via telefon, chatt eller mail.

   Läs mer...
   Visar 3 av 3 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   tarkett-logo-navy-blue.jpg
   529 kr/m²
   562 kr/m²
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Visa produkt
   tarkett-logo-navy-blue.jpg
   1 204 kr/m²
   1 352 kr/m²
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Visa produkt
   tarkett-logo-navy-blue.jpg
   1 025 kr/m²
   1 102 kr/m²
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Visa produkt

   Bra priser & gratis varuprov

   Att de kan vara svårt att välja nytt golv har vi på golvpoolen förståelse för, därför erbjuder vi gratis varuprover så du smidigt, enkelt och i lugn och ro kan känna, klämma och jämföra vilket golv som passar bäst hemma hos er. Grått golv ger en elegant känsla och de är ofta väldigt lätt att matcha resterade inredningsdetaljer till. Färger som passar bra ihop med grått är vitt och svart, kombinationen ger ofta en modern och stilren känsla.