Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Grått parkettgolv

Pris
529 kr
529 kr
1 204 kr
1 204 kr
Varumärke
Tjocklek (mm)
14
14
22
22
Ytbehandling
Träslag
Leveranstid
Mönster

Grått parkettgolv

Är det ett grått parkettgolv du letar efter? Hos oss på Golvpoolen hittar du flera olika varianter på grå parkettgolv från olika tillverkare som Arredo, Kährs och Pergo med flera. Golvpoolen har golvet du drömmer om. Att köpa en rejält golv i rätt material som kan slipas om bör ses som en investering. Att hitta rätt modell av parkettgolv är inte alltid lätt, faktorer som storlek, ljus och miljö kan spela in hur golvet presenteras när det är färdigt. Har då frågor eller funderingar kan du enkelt komma i kontakt med vår kundtjänst via telefon, chatt eller mail.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
tarkett-logo-navy-blue.jpg
529 kr/m²
562 kr/m²
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
11%
tarkett-logo-navy-blue.jpg
1 204 kr/m²
1 352 kr/m²
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
11%
tom 2/6
Kampanj
tarkett-logo-navy-blue.jpg
979 kr/m²
1 102 kr/m²
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt

Bra priser & gratis varuprov

Att de kan vara svårt att välja nytt golv har vi på golvpoolen förståelse för, därför erbjuder vi gratis varuprover så du smidigt, enkelt och i lugn och ro kan känna, klämma och jämföra vilket golv som passar bäst hemma hos er. Grått golv ger en elegant känsla och de är ofta väldigt lätt att matcha resterade inredningsdetaljer till. Färger som passar bra ihop med grått är vitt och svart, kombinationen ger ofta en modern och stilren känsla.