Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  6%

  Trägolv Tarkett Professional Ek Natur 3-Stav

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 692 kr/m²

  Du sparar 43 kr/m²

  649 kr/m²

  m² = frp
  Lägg i varukorgen
  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Ett härligt vackert ekparkettgolv som har den naturliga skönheten som gör att golvet skapar en hemtrevlig och lantlig atmosfär i vilket rum som helst. Att lägga detta fantastiska golvet är inte särskilt svårt då du lägger golvet enkelt på grund av att du använder lim medan du trycker ihop golvbrädorna när du lägger golvet. Detta är ett golv ifrån Tarketts golvserie professional 22mm som är den golvserie med dem tjockaste golven som Tarkett erbjuder. Om golvet skulle bli tråkigt eller slitet efter några år så kan du slipa golvet upp till 3-4 gånger och sedan ytbehandla golvet så blir det som nytt igen.

  Läs mer
  Innan du börjar lägga ditt nya vackra parkettgolv bör du se över ytan där golvet ska läggas så att den är en hård,plan och slät. Anledningen till att du kontrollerar ytan är för att du ska undvika eventuella problem som kan dyka upp när du lägger golvet eftersom att ytan inte är tillräckligt hård,plan eller slät! Tarkett rekommenderar att alla som ska lägga deras parkettgolv bör också lägga någon form av underlagsmatta eller stegdämp under golvet för att förenkla golvläggningen samtidigt som det gör att golvet får en ökad komfort att gå och stå på!

  Om du lägger golvvärme under golvet så får du ett underbart härligt golv att gå eller stå på under dem kallare dagarna på året. Men något du bör tänka på om du ska installera golvvärme är det väldigt viktigt att du också lägger en skyddande ångspärr under golvet för att skydda ditt nya golv från fukten som kan uppstå på grund av golvvärmen! Du bör vara noggrann med att inte låta golvvärmen överstiga den rekommenderade maxtemperaturen på 27 grader eftersom golvet kan bli skadat på grund av högre temperaturer än dem rekommenderade 27 grader.

  Att rengöra golvet är super enkelt eftersom att du kan antingen våttorka golvet eller så kan du dammsuga golvet. Ska du våttorka golvet är det super viktigt att golvmoppen eller trasan du använder är ordentligt urvriden eftersom att golvet blir skadat om det blir för fuktigt av vattnet när du våttorkar golvet. Det är självklart inga problem om olyckan skulle råka vara framme och att du skulle tappa eller spilla något på golvet så länge du torkar upp det så fort som möjligt.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Tarkett
  Art.Nr. 398876
  Träslag Ek
  Mönster 3-Stav
  Ytbehandling Lackad
  Längd 2535 mm
  Bredd 194 mm
  Serie Professional
  Tjocklek 22 mm
  Antal 1,97 m2/frp
  Antal 4 st/frp
  Fog T&G
  Tål Golvvärme Ja
  Typ Parkettgolv
  EAN-nr 5902662043492

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
  Mönster
  Ytbehandling
  Längd
  Bredd
  Serie
  Tjocklek
  Antal
  Antal
  Fog
  Typ
  Sortering
  Kollektion
  Garanti
  Slitskikt
  649 kr/m²
  692 kr/m²
  3-Stav
  Lackad
  2535 mm
  194 mm
  Professional
  22 mm
  1,97 m2/frp
  4 st/frp
  T&G
  Parkettgolv
  -
  -
  -
  -
  575 kr/m²
  719 kr/m²
  3-Stav
  Ultramatt Lack
  2423 mm
  200 mm
  Kährs Original
  15 mm
  2,91 m2/frp
  6 st/frp
  Woodloc 5S
  Parkettgolv
  Variation
  Lumen Collection
  30 år
  3,5 mm
  Visa Produkt
  806 kr/m²
  1 075 kr/m²
  1-Stav
  Mattlack
  2420 mm
  151 mm
  Kährs Original
  15 mm
  2,19 m2/frp
  6 st/frp
  Woodloc 5S
  Parketgolv
  Lively
  Element Collection
  30 år
  3,5 mm
  Visa Produkt