Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

11%

Trägolv Tarkett Heritage Oak Dove Greyd 1-Stav

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 1 102 kr/m²

Du sparar 123 kr/m²

979 kr/m²

m² = frp
Lägg i varukorgen
Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt

Beskrivning

Ett rustikt vackert parkettgolv i en härlig matt grå färg från Tarketts golvserie heritage. Du klickar snabbt och enkelt ihop golvbrädorna tack vare det smidiga 2-lock klicksystem, dessutom kommer du inte behöva använda inget lim. Den underbart matt gråa färgen på golvet gör att det blir en snygg och vacker konstrast i vilket rum du än väljer att lägga det i.

Läs mer
Ett fantastiskt golv som förgyller och höjer mysighetsfaktorn i både större och mindre rum. När du ska lägga golvet bör kolla efter så att ytan du ska lägga golvet på är ren och torr, dessutom bör ytan också vara slät,hård och plan. För att få bästa resultat vid golvläggningen bör du lägga någon sorts av underlagsmatta eller stegdämp under golvet för att få en ökad komfort på golvet. Golvet är även anpassat för att klara av att ha golvvärme under men planerar du på att ha golvvärme under så måste du lägga en ångspärr för att skydda golvet mot eventuell fukt som kan uppstå!

Det är fantastiskt enkelt att rengöra golvet då du kan enkelt svepa över golvet med en dammsugare men självklart kan du våttorka av golvet med en ordentligt urvriden golvmopp eller trasa! Du bör aldrig hälla vatten rakt på golvet för att det kan skada golvet av vattnet

Egenskaper

Varumärke Tarkett
Art.Nr. 400560
Träslag Ek
Mönster 1-Stav
Ytbehandling Hårdvaxolja
Längd 2200 mm
Bredd 190 mm
Serie Atelier Collection
Tjocklek 14 mm
Antal 2,51 m2/frp
Antal 6 st/frp
Fog 2-lock
Tål Golvvärme Ja
Typ Parkettgolv
EAN-nr 5902662043577

Tillbehör du kan behöva