Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  8%

  Trägolv Tarkett Heritage Oak Dove Greyd 1-Stav

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 1 102 kr/m²

  Du sparar 83 kr/m²

  1 019 kr/m²

  m² = frp
  Lägg i varukorgen
  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Ett rustikt vackert parkettgolv i en härlig matt grå färg från Tarketts golvserie heritage. Du klickar snabbt och enkelt ihop golvbrädorna tack vare det smidiga 2-lock klicksystem, dessutom kommer du inte behöva använda inget lim. Den underbart matt gråa färgen på golvet gör att det blir en snygg och vacker konstrast i vilket rum du än väljer att lägga det i.

  Läs mer
  Ett fantastiskt golv som förgyller och höjer mysighetsfaktorn i både större och mindre rum. När du ska lägga golvet bör kolla efter så att ytan du ska lägga golvet på är ren och torr, dessutom bör ytan också vara slät,hård och plan. För att få bästa resultat vid golvläggningen bör du lägga någon sorts av underlagsmatta eller stegdämp under golvet för att få en ökad komfort på golvet. Golvet är även anpassat för att klara av att ha golvvärme under men planerar du på att ha golvvärme under så måste du lägga en ångspärr för att skydda golvet mot eventuell fukt som kan uppstå!

  Det är fantastiskt enkelt att rengöra golvet då du kan enkelt svepa över golvet med en dammsugare men självklart kan du våttorka av golvet med en ordentligt urvriden golvmopp eller trasa! Du bör aldrig hälla vatten rakt på golvet för att det kan skada golvet av vattnet

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Tarkett
  Art.Nr. 400560
  Träslag Ek
  Mönster 1-Stav
  Ytbehandling Hårdvaxolja
  Längd 2200 mm
  Bredd 190 mm
  Serie Atelier Collection
  Tjocklek 14 mm
  Antal 2,51 m2/frp
  Antal 6 st/frp
  Fog 2-lock
  Tål Golvvärme Ja
  Typ Parkettgolv
  EAN-nr 5902662043577

  Tillbehör du kan behöva