Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  11%

  Trägolv Tarkett Elegance Oak Champagne 1-Stav

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 1 352 kr/m²

  Du sparar 148 kr/m²

  1 204 kr/m²

  m² = frp
  Lägg i varukorgen
  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Ett väldigt vackert ekparkettgolv som har en härlig ljusgrå färgton som tack vare det vackra utseendet så skapar det en rustikt utseende. Detta är ett parkettgolv som krävs att du limmar ihop brädorna innan du kilar ihop brädorna vid golvläggningen. Golvet tillhör Tarketts golvserie elegance som är deras mest exklusiva trägolv. Det naturliga och sofistikerade utseendet på golvet skapar ett vacker atmosfär. Ytan på golvet är lätt borstad vilket tillsammans med hårdvaxoljan framhäver dem naturligt vackra egenskaperna som kvistmärken och ådringarna på golven.

  Läs mer
  Du bör kontrollera ytan där du planerar att lägga golvet på så att det är en hård,plan och slät yta för att undvika eventuella problem som kan uppstå under golvläggningen på grund av att ytan inte är hård,plan eller slät. Du kan dessutom underlätta för dig själv när du ska lägga golvet genom att lägga någon form av underlagsmatta eller stegdämp under golvet som hjälper till att göra ytan mer slät. Förutom att underlagsmattan eller stegdämp gör att golvläggningen blir enklare så blir även komforten bättre på golvet.

  Under detta fantastiska golv kan du dessutom lägga golvvärme som gör att du får ett varmt och härligt att gå på under dem kallare dagarna på året, men ska du installera golvvärme under golvet bör du också lägga en ångspärr för att skydda golvet mot eventuell fukt som kan uppstå på grund av golvvärmen. En annan sak som du bör tänka på gällande golvvärmen är att den bör inte överstiga den rekommenderade temperaturen på 27 grader. Anledningen till att golvvärmen inte bör överstiga dem rekommenderade 27 graderna är för att golvet kan ta skadat av dem högre temperaturerna på golvvärmen.

  Du rengör golvet enklast genom att dammsuga eller att våttorka golvet, men om du ska våttorka golvet är det viktigt att du använder en ordentligt urvriden golvmopp eller trasa och anledningen till det är för att golvet kan bli skadat om det blir för fuktigt. Det är absolut inga problem om olyckan skulle vara framme och du skulle råka spilla eller tappa något på golvet så länge du torkar upp det så fort som möjligt!

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Tarkett
  Art.Nr. 400564
  Träslag Ek
  Mönster 1-Stav
  Ytbehandling Hårdvaxolja
  Längd 2520 mm
  Bredd 260 mm
  Serie Atelier Collection
  Tjocklek 22 mm
  Antal 2,62 m2/frp
  Antal 4 st/frp
  Fog T&G
  Tål Golvvärme Ja
  Typ Parkettgolv
  EAN-nr 5902662043591

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
  Träslag
  Mönster
  Ytbehandling
  Längd
  Bredd
  Serie
  Tjocklek
  Antal
  Antal
  Fog
  1 204 kr/m²
  1 352 kr/m²
  Ek
  1-Stav
  Hårdvaxolja
  2520 mm
  260 mm
  Atelier Collection
  22 mm
  2,62 m2/frp
  4 st/frp
  T&G
  619 kr/m²
  800 kr/m²
  Ask
  2-Stav
  Mattlack
  2423 mm
  200 mm
  Kährs Original
  15 mm
  2,91 m2/frp
  6 st/frp
  Woodloc 5S
  Visa Produkt