Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Goldlab 5879

Bredd rulle: 2 m

Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Goldlab 5879
Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Goldlab 5879
259 kr/m²

Lägsta totalpris  518 kr

Tillverkningsvara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Goldlab 5879 är ett vinylgolv/plastgolv som ingår i Forbos prisvärda kollektion Scandinavia, vilket är en serie plastmattor som finns i mängder av färger och mönster. Dessa plastgolv är influerade av t.ex. trä, klinker och betong men med den fördelen att de är varma, tysta och sköna att gå på. Golven är dessutom slittåliga och lättstädade, vilket gör dem till alla barnfamiljers favorit. Scandinavia är lösläggningsbar upp till 20 m2. Produkten finns i 2-, 3- och 4 meters bredd.
Forbos plastgolv förenar skönhet och styrka på ett svårslaget sätt. De är tåliga, vackra, slittåliga och lättstädade precis där du behöver det. Samtidigt är golven härliga och tysta att gå på. Utöver detta finns det få golvmaterial som ger dig lika stor valfrihet när det gäller design och kulörer. Forbos Novilonkollektioner har mönster som influerats av exempelvis betong, trä och klinker – men också enfärgade och rutiga plastgolv. Tack vare bredden i kollektionerna är det enkelt att hitta spännande lösningar som passar just dig och din familj.

Fördelar med plastgolv
-Lättstädade.
-Tysta och behagliga att gå på.
-Slitstarka.
-Enkel läggning. Lösläggning (lim behövs ej) upp till 20 m2.

Lämpliga underlag
Hårda underlag som betong, parkett, vinyl och spånskivor.

Var passar det med plastgolv?
Dessa plastgolv är lämpliga i torra utrymmen som exempelvis vardagsrum, sovrum, kök i bostäder, entréer, fritidshus. (Ej våtrumsgodkända).

Garanti
15 år.

OBS! Säljs i hela löpmeter med fasta bredder. Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på bildskärm. Denna vara är det ej returrätt på pga att den kapas efter kunds behov.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeForbo
Art.Nr.184819
Bredd2000 mm
SerieNovilon Scandinavia
Tjocklek2,4 mm
Slitskikt0,25 mm
Tål GolvvärmeJa
ImitationÖvriga mönster
TypVinylgolv
FärgGrå
NyansMörkt
KvalitetKlass 23
EAN-nr8711514129867