Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Vinylgolv Pergo Tile Black Modern Mineral

Vinylgolv Pergo Tile Black Modern Mineral
Vinylgolv Pergo Tile Black Modern Mineral
Vinylgolv Pergo Tile Black Modern Mineral
Vinylgolv Pergo Tile Black Modern Mineral
Vinylgolv Pergo Tile Black Modern Mineral
Se priset!
404 kr/m²

Lägsta totalpris  840 kr

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Vinylgolv från Pergo med mångsidig, klassisk blandning av marmor, granit och andra stenar för ett levande utseende. Matt med subtila repor och hål. Optimum kvalitetsnivån har ett tåligt slitskikt, lämpligt för kommersiella utrymmen. Kvalitetsnivå Premium, med nya klicksystmet PerfectFold™ V, gör installationen ännu enklare och är det perfekta valet för hemmabruk.
Det nya skyddande ytskiktet TitanV™ tätar effektivt golvytan och ger förbättrat motstånd mot fläckar och smuts samtidigt som det skyddar mot repor. Våra nya Modern plank-dekorer har en naturlig struktur som återskapar naturen in i minsta detalj. Det naturliga utseendet uppnås genom att lägga till subtila nyanser, hög kontrast och variationer mellan olika plankor. Det kan verka vara små detaljer – och det är de också – men detaljer som gör stor skillnad och framhäver golvets naturliga utseende på ett helt nytt sätt. Vårt patenterade klicksystem PerfectFold™ V är utvecklat särskilt för vinylgolv och gör det möjligt att låsa golvet både vertikalt och horisontellt för att göra golvläggningen snabb och enkel. Bara vik ner golvet och klicka på plats.

Som det yttersta beviset på kvalitet har Pergos vinylgolv upp till 20 års garanti. Vinylgolvet förvandlar verkligen ditt rum till en bekymmersfri zon. 100 % vattentätt och ett vattentätt golv är förstås också lätt att rengöra. Tack vare ett skyddande och tätt ytskikt är golvet lätt att hålla rent – det är inte bara vackert, utan även hygieniskt! Våra nya vinylgolv är inte bara vattentäta, de klarar också den stekande solen. Tack vare en ny tillverkningsmetod, där vi har fullständig kontroll över alla tillverkningssteg och använda material, kan vi garantera en stabilitet som överträffar branschstandarden. Som en av de ledande golvtillverkarna är vi stolta över att våra golv är helt fria från skadliga ftalater. Anledningen är enkel: vi tillsätter inga ftalater i våra produkter.

Egenskaper

VarumärkePergo
Art.Nr.V2120-40143P
MönsterTiles
Längd1300, 1305 mm
Bredd320, 327 mm
SerieOptimum Click, Premium Click
Tjocklek2,5, 4,5 mm
Antal2,08, 3,841 m2/frp
Antal5, 9 st/frp
FogPerfectFold V
Tål GolvvärmeJa
ImitationSten
TypVinylgolv
FärgGrå
NyansMörkt
KantFasad