010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr
3%

Trägolv Bjelin Härdad Ek Kvistofta Vit Hårdvaxolja Cross Cut 1-stav

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 660 kr/m²

Du sparar 21 kr/m²

639 kr/m²

m² = frp
Lägg i varukorgen
Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt

Beskrivning

Läs mer
Bjelins breda plank är tillverkade med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Detta innovativa trägolv med en genuin träkänsla är flera gånger starkare och utnyttjar förnyelsebara råvaror optimalt. Golven tillverkas i Bjelins hypermoderna produktionsenheter i Viken, Skåne.

Kompromisslös träkänsla
Endast de rustikare delarna av eken har valts ut. Den naturliga livligheten har sedan förstärkts genom att ekens ådring borstats fram. Slutligen har ytan behandlats med hårdvaxolja för att ge ett bra och lättskött skydd mot fläckar utan att den varma känslan av trä förloras.

Prisvärda breda plank
28 cm är helt unikt, särskilt i den här prisklassen. Även längden är väl tilltagen, drygt 2,3 meter.

Antik sortering
Ekens mönster och färg varierar allt ifrån lugnt och harmoniskt till livfullt och varierande med kvistar och sprickor. Därför sorteras plankorna för att du ska kunna välja just det utseende som passar din inredning. Detta golv i sorteringen Antik innehåller större kvistar, märgstråle, ytved och tillåter stark färgvariation. Plankorna har även sprickor - ibland riktigt stora - som fyllts igen och ger golvet charm och karaktär. I sortimentet finns även andra golv i den något lugnare sorteringen Rustik.

Färg
Golvets livlighet påverkas också av färgen. Detta golv är behandlat med en vit hårdvaxolja. Ytan har också synliga sågmärken tvärs brädan.

Snabb och enkel installation
Låssystemet 5G® gör det effektivare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

Starkt och hållbart
Woodura® är den patenterade teknik som gör det möjligt göra trä starkare och att använda hela trädet som råvara. Hållbart både för dig och vår miljö.Träytan pressas samman under hög värme med en träfiberskiva som bestrukits med en träpulverblandning. Träytan komprimeras och träpulvret tränger in in underifrån. Resultatet är ett härdat trä som är många gånger starkare och hårdare samtidigt som utseendet och känslan behålls. Med Woodura® inreder du med trädets vackraste delar och resten används för att golvet ska hålla länge.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Bjelin
Art.Nr. 27022
Träslag Ek
Mönster 1-Stav
Ytbehandling Hårdvaxolja
Sortering Antik
Längd 2379 mm
Bredd 283 mm
Tjocklek 11 mm
Slitskikt 0,6 mm
Antal 2,02 m2/frp
Antal 3 st/frp
Fog 2G/5G
Tål Golvvärme Ja
Typ Härdat trägolv
Yta Härdad 0,6
Färg Ljus
Garanti 20 år

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
Sortering
Bredd
Antal
Antal
Färg
639 kr/m²
660 kr/m²
Antik
283 mm
2,02 m2/frp
3 st/frp
Ljus
579 kr/m²
605 kr/m²
Rustik
223 mm
2,12 m2/frp
4 st/frp
Ljus
Visa Produkt
639 kr/m²
660 kr/m²
Antik
283 mm
2,02 m2/frp
3 st/frp
Trä/Natur
Visa Produkt