010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Trägolv Tarkett Shade Ask Melange 3-Stav

Trägolv Tarkett Shade Ask Melange 3-Stav
Trägolv Tarkett Shade Ask Melange 3-Stav
Trägolv Tarkett Shade Ask Melange 3-Stav
Trägolv Tarkett Shade Ask Melange 3-Stav
Trägolv Tarkett Shade Ask Melange 3-Stav
Rek. pris  645 kr/m²
609 kr/m²

Lägsta totalpris 1 620 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Härligt och naturligt vackert parkettgolv av träslaget ask som tillhör golvserien shade från Tarkett där dem framhäver dem vackra egenskaperna av träslaget. Du lägger golvet snabbt och enkelt tack vare det smidiga 2-locksystemet gör att du kan lägga det lika snabbt i ett större vardagsrum som i ett mysigt litet sovrum. Det är ett slitstarkt och reptåligt golv tack vare den lackade ytan gör att det passar lika bra i ett vardagsrummet som i ett kök.
Innan du lägger golvet borde du se över ytan där du ska lägga golvet så att ytan är hård,plan och slät och detta kontrollerar du för att du ska slippa eventuella problem som kan uppstå på grund av att ytan inte är som tidigare nämnt! Tarkett rekommenderar dessutom att du lägger någon form av underlagsmatta eller någon form av stegdämp för att få en ökad komfort. Om du lägger stegdämp under golvet så blir golvet mer ljudabsorberande som gör att ljudnivån blir tystare. Vill du ha en ännu bättre komfort kan du dessutom även lägga golvvärme under golvet vilket gör att det blir super härligt att gå på under dem kallare dagarna på året! Innan du lägger golvvärmen måste du lägga en ångspärr för att skydda golvet mot eventuell fukt som kan uppstå på grund av golvvärmen. När golvvärmen är lagd så bör du vara försiktig och inte låta temperaturen överstiga 27 grader för att det kan skada golvet.

Att rengöra golvet är super enkelt då du behöver köra med en dammsugare eller att våttorka golvet! Du behöver inte oroa dig för att få massa repor på golvet när du använder dammsugaren och detta är tack vare den reptåliga lackade ytan på golvet! Skulle du våttorka golvet är det viktigt att trasan eller golvmoppen du använder är ordentligt urvriden, för att om golvmoppen eller trasan är för fuktig så kan det skada golvet. Det är inga problem om du skulle råka spilla eller tappa något på golvet, så länge du torkar upp det ordentligt så fort som möjligt!

Dokument

Egenskaper

VarumärkeTarkett
Art.Nr.398977
TräslagAsk
Mönster3-Stav
YtbehandlingLack
Längd2281 mm
Bredd194 mm
SerieShade
Tjocklek14 mm
Antal2,66 m2/frp
Antal6 st/frp
Fog2-lock
Tål GolvvärmeJa
TypParkettgolv
FärgTrä/Natur
NyansLjust
Tillverkarens Art.Nr.7964006
EAN-nr5902662039471