Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Skeppsgolv | Golv med elegans

Trägolv Junckers Ek Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav

Trägolv Junckers Ek Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav

679 kr/m²

Kod: GOLV5X - 5% rabatt

Förväntas åter i lager 2024-04-28

Du har sett alla 2 produkter

Skeppsgolv är otroligt vackra och stiliga samt skapar en marin miljö. Det är något visst med skeppsgolv och för den som vill ha lite extra elegans passar de perfekt. Skeppsgolv finns idag i många olika varianter och utseende så det finns skeppsgolv för alla smaker. Du behöver inte bo vid havet för att kunna skapa din egen skärgårdskänsla.

Hur inreder jag med skeppsgolv för att få en skärgårdskänsla?

Du kan välja mellan olika sorters skeppsgolv utifrån den kulör du önskar på golvet. Väljer du ett mörkare golv kan du med fördel välja lite ljusare möbler eller ljusa detaljer. Drivved är vackert och efter behandling kan det bli vackra väggdekorationer som ger en härlig romantisk marin inramning. Matcha gärna med marint inspirerade lampor för extra skärgårdskänsla.

Vad kännetecknar ett skeppsgolv?

Skeppsgolv kännetecknas av att plankorna är nåtade, vilket innebär att de har en list av trä eller gummi. Liten av gummi eller trä fungerar som en extra tätning och är en av anledningarna till att skeppsgolvet är så tåligt. Skeppsgolv är så pass tåliga att de även går att lägga utomhus och med fördel i badrum. Hos Golvpoolen.se kan du köpa ett brett utbud av skeppsgolv online till förmånliga priser.