Badrumsinspiration

Få inspiration till ditt badrum, vare sig om du ska renovera hela badrummet eller bara göra en enklare quick fix kan du få tips och idéer här. Bläddra i vår digitala badrumskatalog och få massor av inspiration till ditt badrum. Få tips och idéer på hur du enkelt kan förändra badrummet med Quick fix. Under skapa stilen hittar du bilder från andra kunder, se vilka produkter och hur deras badrumsrenovering blev? 


Fri frakt och gratis varuprover

Oavsett vad du beställer så får du alltid fri frakt på hela din beställning. Vi erbjuder även upp till 5 st gratis varuprover som underlättar när du ska välja vilket golv eller kakel/klinker som passar hemma hos dig.

Nyheter - Badrum:

 1. Arredo Illusion 1600 Handdukstork
  Arredo Illusion 1600 Handdukstork
  2 299,00 kr
 2. Arredo Illusion 1000 Handdukstork
  Arredo Illusion 1000 Handdukstork
  1 599,00 kr
 3. Arredo Dämpad WC-Sits Till Wc Trean Vit
  Arredo Dämpad WC-Sits Till Wc Trean Vit
  Rek. pris 950,00 kr 950,00 kr
 4. Ifö Caribia gavelplåt 653 till BK 13-17 - Vit
  Ifö Caribia gavelplåt 653 till BK 13-17 - Vit
  Rek. pris 1 133,00 kr
  Spara 9%
  1 020,00 kr Du sparar 113,00 kr

Ska du renovera badrummet och letar efter inspiration och idéer på hur och vad man kan göra? Här samlar vi massor med olika badrum och visar hur andra har renoverat sin gästtoalett och sitt familjebadrum. Oavsett om du ska renovera hela badrummet eller bara uppdatera gästtoaletten med nya badrumsdetaljer så har vi tips och idéer på vad du kan göra. Det finns mycket man ska tänka på när man ska renovera ett badrum och beroende på hur stort, vilka funktioner du, ni behöver finns det många tips och råd. Inför renoveringen är det bra att leta inspiration för att se vilken stil du vill ha, vilka olika lösningar det finns för badkar, dusch etc. Om du ska renovera familjebadrummet är det många funktioner och vanor som det ska tänkas in i planeringen. Det är också bra att tänka på hur familjens alla badrumsartiklar, handdukar ska få ett naturligt utrymme i det nya badrummet. Ska ni ha badkar eller dusch är också en fråga som brukar komma upp. Här finns det många olika lösningar som ni kan välja mellan. Hur en av våra kunders gästtoalett blev klädd i Carrara marmor och få tips på hur du kan få till den stilen i ditt badrum. Få inspiration på hur ett drömbadrum med både dusch och badkar kan se ut och få tips på vad du ska tänka på när du ska renovera familjebadrummet. Även om du inte ska renovera hela badrummet kan du med enkla medel förändra och uppdatera ditt badrum med små medel. För att ett badrum ska kännas fräscht och modernt igen räcker det ibland att bara byta badrumstillbehören som krokar, handtag och varför inte kranen och bottenventilen. Se hur och vilka smarta lösningar vi har och få idéer på hur du kan uppdatera ditt badrum i både hyresrätten, bostadsrätten och i villan. Ett bra sätt att inhämta inspiration inför en badrumsrenovering är att se hur andra har gjort. Vi har samlat massor med bilder på hur andra kunder har renoverat sina badrum, stora som små för att ge er inspiration inför er renovering. Det ena är inte likt det andra och alla olika stilar och storlekar precis som badrum ska vara. Bloggaren och stylisten Elin Wallin renoverade sin gästtoalett och valde bland alla våra produkter. Se vilka produkter hon valde och hur hennes renovering av gästtoaletten blev.