Badrumsinspiration

Få inspiration till ditt badrum, vare sig om du ska renovera hela badrummet eller bara göra en enklare quick fix kan du få tips och idéer här. Bläddra i vår digitala badrumskatalog och få massor av inspiration till ditt badrum. Få tips och idéer på hur du enkelt kan förändra badrummet med Quick fix. Under skapa stilen hittar du bilder från andra kunder, se vilka produkter och hur deras badrumsrenovering blev? 


INSPIRATION

Bläddra i vår digitala Inspirationskatalog för att enkelt se och få inspiration på kakel & kliniker.

Bläddra i katalogen>>


Fri frakt och gratis varuprover

Oavsett vad du beställer så får du alltid fri frakt på hela din beställning. Vi erbjuder även upp till 5 st gratis varuprover som underlättar när du ska välja vilket golv eller kakel/klinker som passar hemma hos dig.

Nyheter - Badrum:

 1. Svedbergs Forsa Hörn Halvrund 90X90
  Svedbergs Forsa Hörn Halvrund 90X90
  Rek. pris 7 295,00 kr 7 295,00 kr
 2. Svedbergs Bottenventil Z1600 Duschbadkar
  Svedbergs Bottenventil Z1600 Duschbadkar
  Rek. pris 280,00 kr 280,00 kr
 3. Dansani Spegel med LED Belysning Ø 75 cm
  Dansani Spegel med LED Belysning Ø 75 cm
  Rek. pris 3 990,00 kr
  Spara 12%
  3 511,00 kr Du sparar 479,00 kr
 4. Nordhem Läckö Handdukstork 1210x600
  Nordhem Läckö Handdukstork 1210x600
  Rek. pris 9 280,00 kr
  Spara 15%
  7 888,00 kr Du sparar 1 392,00 kr

Ska du renovera badrummet och letar efter inspiration och idéer på hur och vad man kan göra? Här samlar vi massor med olika badrum och visar hur andra har renoverat sin gästtoalett och sitt familjebadrum. Oavsett om du ska renovera hela badrummet eller bara uppdatera gästtoaletten med nya badrumsdetaljer så har vi tips och idéer på vad du kan göra. Det finns mycket man ska tänka på när man ska renovera ett badrum och beroende på hur stort, vilka funktioner du, ni behöver finns det många tips och råd. Inför renoveringen är det bra att leta inspiration för att se vilken stil du vill ha, vilka olika lösningar det finns för badkar, dusch etc. Om du ska renovera familjebadrummet är det många funktioner och vanor som det ska tänkas in i planeringen. Det är också bra att tänka på hur familjens alla badrumsartiklar, handdukar ska få ett naturligt utrymme i det nya badrummet. Ska ni ha badkar eller dusch är också en fråga som brukar komma upp. Här finns det många olika lösningar som ni kan välja mellan. Hur en av våra kunders gästtoalett blev klädd i Carrara marmor och få tips på hur du kan få till den stilen i ditt badrum. Få inspiration på hur ett drömbadrum med både dusch och badkar kan se ut och få tips på vad du ska tänka på när du ska renovera familjebadrummet. Även om du inte ska renovera hela badrummet kan du med enkla medel förändra och uppdatera ditt badrum med små medel. För att ett badrum ska kännas fräscht och modernt igen räcker det ibland att bara byta badrumstillbehören som krokar, handtag och varför inte kranen och bottenventilen. Se hur och vilka smarta lösningar vi har och få idéer på hur du kan uppdatera ditt badrum i både hyresrätten, bostadsrätten och i villan. Ett bra sätt att inhämta inspiration inför en badrumsrenovering är att se hur andra har gjort. Vi har samlat massor med bilder på hur andra kunder har renoverat sina badrum, stora som små för att ge er inspiration inför er renovering. Det ena är inte likt det andra och alla olika stilar och storlekar precis som badrum ska vara. Bloggaren och stylisten Elin Wallin renoverade sin gästtoalett och valde bland alla våra produkter. Se vilka produkter hon valde och hur hennes renovering av gästtoaletten blev.

Baddjup
CC-mått (mm)
Yta
Färg
Anslutning
Anslutning El
Anslutning Vatten
Djup (mm)
Dörr
Färg på beslag
Förstoringsspegel
Höjd (mm)
Längd (mm)
Belysning
Material
Silstorlek (mm)
Eluttag
typ
Volym (L)
Bredd (mm)
Träslag
Varumärke