Förändra ditt badrum - enkelt

Att göra om ett badrum behöver inte vara en dyr eller krånglig affär. Med några smarta och billiga lösningar kan du ge badrummet en helt ny känsla, utan att behöva riva och borra.

Färga in fogen

Har du en kaklad vägg med en trist och grå fog, kan hela rummet få en ny lyster genom en ny färg på fogen. Fog Finish finns i många olika färger som du helt enkelt penslar på. Det är en två komponents epoxifärg som tål väta mycket bra.

Limma upp nya detaljer

Vill du inte göra åverkan på kaklet eller borra genom tätskiktet går det att limma upp nästan allt du behöver i ett badrum. Idag finns det produkter som är starka nog att det skulle gå att limma fast en bil i taket. Nya krokar, hyllor, skåp eller speglar ger rummet en modernare och snyggare känsla. Och med lim behöver de inte bli permanenta, vill du ha en ny stil nästa år skrapar du bara bort limmet med ett rakblad eller tandtråd.


Byt till mässing

En het trend just nu är mässingsdetaljer i badrummet. Snygga detaljer som ger ett retrointryck och som lyfter helhetsbilden av rummet. Vill man inte ha den lite slitna looken som eroderingen kommer ge över tid, finns nu även kromfärgade blandare i rostfritt stål som håller originallystern.


 1. Tileguard Fogfinish Vit 120 ml
  Tileguard Fogfinish Vit 120 ml
  210,00 kr
 1. Bostik Maxibond Extreme 300 ml
  Bostik Maxibond Extreme 300 ml
  239,00 kr
 1. Miller Bond Startbox - Mässing
  Miller Bond Startbox - Mässing
  1 199,00 kr


Byt dusch-munstycke och slang

Inget är så trist som ett standardmunstycke i plast till duschen. Ett nytt fräscht munstycke med bra tryck ger dig både skönare duschupplevelse och ett vackrare badrum.


 1. Handdusch Hansgrohe Raindance E120 3jet
  Handdusch Hansgrohe Raindance E120 3jet
  610,00 kr
 1. Handdusch Tapwell DSO 14090 Mässing
  Handdusch Tapwell DSO 14090 Mässing
  1 076,00 kr
 1. Duschslang Hansgrohe Isiflex 160cm
  Duschslang Hansgrohe Isiflex 160cm
  195,00 kr
 1. Duschslang Hansgrohe Metaflex
  Duschslang Hansgrohe Metaflex
  141,00 kr