Quick fix - Badrum


Utdragbar klädlina
 

Smart produkt som limmas fast på väggen. Den två meter långa linan är i första hand tänkt att användas för att torka kläder och handdukar i små badrum. Men du kan också använda den med klädnypor och att hänga upp prydnadsbilder, bommullspads, tandkrämstuben eller vad än fantasin tillåter.


Köp
Väggmonterad spegel med ledbelysning

Smedbos snygga runda sminkspegel med fem gångers förstoring limmar du upp på väggen och det blir ett lyft - både praktiskt och estetiskt. Snyggast och enklast blir om du redan har ett eluttag på bra placering.


Köp


Kromat vattenlås och golvrör

 

En detalj man kanske inte tänker på, men som gör mycket för intrycket är vattenlåset under handfatet. Finns det ingen kommod som döljer är det fula vita standardplaströret väl synligt. Byt då istället till Tapwell XA 100 Krom som är ett snyggt kromat golvstående rör och vattenlås.


Köp
Mässing x 4
 

Miller Bonds Mässing Start-Box innehåller två små handdukskrokar, en stor krok för badlakan och en toalettpappershållare. Paketet blir en bra start på din resa mot att förändra känslan i badrummet.


KöpSpegel med magnetfäste

 

En enklare variant som inte kräver el är Dansanis självhäftande spegel. Du tejpar upp en magnetisk platta på väggen eller insidan av en skåpslucka. Själva förstoringsspegeln fästs sedan magnetiskt och går att ta loss om du så vill. 


Köp