Inspiration Ljusa golv


Ett golv kan förändra ett helt rum!

Vad är mer klassiskt i våra skandinaviska hem än vitt. Med vitt som grund kan man enkelt förändra sitt hem med textiler och möbler i olika färger och mönster. Ett ljust golv är både snyggt, lyser upp och får rummet att se större ut. Välj mellan ett enhetligt vitt eller ett vit pigmenterat golv. Ett tips, om du inte tycker om att städa men ändå vill ha ett ljust golv, välj ett golv med variation/mönster då syns smutsen mindre.

Nedan visas 4 olika ljusa golv från Kährs. Det är exakt samma miljö och inredning men olika golv och visst kan ett golv förändra ett rum?!

Kährs Ek Nouveau Blonde Mattlack 1-stav - Parkettgolv

Är ett vitpigmenterad, mattlackad planka/1-stav. Med bas på ekens alla naturliga färgvariationer. Får innehålla stora kvistar. Borstad med mikrofasade kanter. 15 mm.

Kährs Linnea Ask Blizzard 2-stav mattlackad

Ett vitpigmenterad mattlackad 2-stav golv som ser kritvit ut då den är nästintill täckmålad. Varje bräda har en mikrofas. 7 mm. Det är inte slipbart.

Kährs Nouveau Snow Mattlack Borstad Vit 1-stav - Parkettgolv

Ek Nouveau Snow är en kritvit pigmenterad och mattlackad planka/1-stav med bas på ekens alla naturliga färgvariationer. Får innehålla stora kvistar, både vita och svarta. Borstad med vita, fasade kanter. 15 mm.

Kährs Linnea Ek Dome 1-stav mattlackad

Linnea Ek Dome är en 1800 mm lång 1-stav/planka som är vitpigmenterad och mattlackad med mindre färgvariationer. Får innehålla mindre kvistar. Borstad och mikrofasade kanter. Tjocklek: 7 mm. Ej slipbart.

Se fler Vita golv här >>Fri frakt och gratis varuprover

Oavsett vad du beställer så får du alltid fri frakt på hela din beställning. Vi erbjuder även upp till 5 st gratis varuprover som underlättar när du ska välja vilket golv som passar hemma hos dig.


 1. Kährs Ask Skagen Mattlack Vit 3-stav - Parkettgolv
  Kährs Ask Skagen Mattlack Vit 3-stav - Parkettgolv
  Rek. pris 625,00 kr /m2
  Spara 26%
  459,00 kr /m2 Du sparar 166,00 kr /m2
 2. Kährs Ask Alabaster Mattlack Vit Microfas 3-stav - Parkettgolv
  Kährs Ask Alabaster Mattlack Vit Microfas 3-stav - Parkettgolv
  Rek. pris 625,00 kr /m2
  Spara 31%
  429,00 kr /m2 Du sparar 196,00 kr /m2
 3. Kährs Ek Limestone Mattlack Borstad Vit 3-stav - Parkettgolv
  Kährs Ek Limestone Mattlack Borstad Vit 3-stav - Parkettgolv
  Rek. pris 625,00 kr /m2
  Spara 31%
  429,00 kr /m2 Du sparar 196,00 kr /m2
 4. Parkettgolv Nordic Floor Ask Copenhagen Vit Mattlack 3-stav
  Parkettgolv Nordic Floor Ask Copenhagen Vit Mattlack 3-stav
  Rek. pris 549,00 kr /m2
  Spara 36%
  349,00 kr /m2 Du sparar 200,00 kr /m2

Ljusa golv kan verkligen väcka liv i ett rum och få det att se större ut. Det passar också väldigt bra i våra skandinaviska hem. Med ett ljust golv kan du sedan inreda med i princip alla möjliga möbler och textiler i olika mönster och färger. Det är också ett väldigt bra val om du har ett mindre rum då ett ljust golv kommer att göra att rummet ser större ut. På den här sidan har vi samlat fyra olika bilder på ett vardagsrum. Dessa fyra bilder har exakt samma inredning men olika golv. För även om man inte kan tro det så skiljer det sig väldigt mycket även inom ljusa golv och det ger ett golv olika stilar och intryck. Vill du ha ett helt vitt eller kanske ett golv där trädstrukturen bryter igenom något? Det finns även olika träslag, 1-eller 3-stavs golv som ger olika intryck. Vi vill genom dessa bilder ge er inspiration och visa på hur olika ljus och vita golv kan se ut. Vilket rum tycker du bäst om och hade passat bäst hemma hos dig?