Tävling

FOTOTÄVLING - GOLV

Har du köpt golv hos oss? Tävla om ett presentkort på 2000 kr!

Skicka in en bild på hur det blev och/eller tagga via Instagram #golvpoolentavling och ha chans att vinna ett presentkort hos oss!

Gör såhär!

1. Gilla vår Facebooksida och/eller följ oss på Instagram och på Pinterest.

  2. Skicka in en bild på hur det blev med det nya golvet.

  3. Skriv vilket golv du har köpt hos oss och motivera varför just du ska vinna.

  Skicka in ditt tävlingsbidrag via formuläret bredvid och/eller tagga din bild via Instagram med #golvpoolentavling (Tänk på att du måste ha en öppen profil om du taggar via Instagram).

  För att få delta i fototävlingen ska golvet vara köpt hos oss. Genom att medverka i tävlingen godkänner du våra allmänna villkor, se nedan.

  Tävlingen pågår t.o.m. 26/3-2017
   

Lycka till!

  • Vad heter golvet som visas och som du köpte hos oss?
  • Motivera varför just du ska vinna?
  • Bifoga din bild, max 5 mb


Avslutade tävlingar

AVSLUTAD 28/10-2016!

VINNARE - fototävling

Ett stort tack till alla som har varit med i vår tävling! Vilka fantastiska renoveringsprojekt vi har fått ta del av. Det var svårt men nu har vi utsett vinnarna!

Stort Grattis till:
- Jennie & Henrik Almqvist
- Linda GidmarkAllmänna villkor: Du måste vara 18 år för att få delta och ha upphovsrätt för bilden. Presentkortet gäller på webben och vid ett köptillfälle. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. Om inte Golvpoolen får tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Endast ett pris per familj/hushåll. Vinnarna utses av en jury bestående av Golvpoolens marknadsavdelning och deras beslut går inte att överklaga. Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Golvpoolen inte för extra kostnader i samband med vinsten. Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Golvpoolens hemsida och eller sociala medier eller annan annonsplats. Vinnaren ansvarar själv för plattsättning.