Kakel Biselado Svart Matt- 75x150 mm

Rek. pris 594,00 kr /m2
Spara 28%
425,00 kr /m2 Du sparar 169,00 kr /m2
= 1 pkt
Gratis varuprov

Kakel Biselado Svart med fasade kanter. Fasade kakelplattor är idag bland det mest populära kakel att sätta i framför allt kök.

Kakel Biselado kommer från det spanska företaget Ceramicas Vilar Albaro. Det är gjort av spansk rödlera och just denna platta har en vacker svart färg med en matt yta.

Läs mer

Glaserat kakel för vägg. Kakel i Color -serien är glaserade plattor som finns som blank eller matt, slät eller vågig och i en mängd olika format. Plattorna går att få i en rad färger, både klara kulörer och mer dämpade nyanser. Tillverkade i Spanien på spansk rödlera.

Du kan även hitta flera andra klinker plattor från samma serie. Förutom att vi har plattor med både blank och matt yta har vi även plattor med svart eller röd färg. Dessa kan användas i kombination med varandra, men det blir oftast bäst om du använder samma färg över hela väggen istället för att blanda. Dessutom kan du även hitta plattorna i olika storlekar. Oavsett om du väljer att köra enbart med Kakel Biselado Vit Blank eller inte, så kommer du att bli nöjd med dessa prisvärda och högkvalitativa plattor.

Artikelnummer PT03648
Varumärke Ceramicas Vilar Albaro
Antal m²/förp 0.5
Serie Color
typ Kakel
Yta Matt
Färg Svart
Enhet
EAN 7340072805350
Antal kg/förp 6,1
Antal styck/m² 88
Användningsområde Inomhus
Sättyta Enbart Vägg
Inne/Ute Inne
Frostsäker Nej
Kant/sida Rund
Tål Golvvärme Nej
Tjocklek (mm) 7,5
Byggkeramikrådets branschregler BBV_2014.pdf
Skriv en recension av den här produkten

Andra tittade även på

Andra köpte även