Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Tätskikt spackel

Här nedan hittar du produkter från kända tillverkare som PCI. Ett skyddande skikt under kakel och klinkerplattor är ett måste för att undvika problem som fuktskador och mögel i framtiden. Tätskiktets jobb i badrummet är att hindra fukt och vatten att tränga in till betongen eller gipset. Just därför behöver du täta runt rör, i hörn samt runt golvbrunnar. Vi hjälper dig mer än gärna om du behöver hjälp med att välja rätt produkter som du behöver när du ska renovera badrummet.

Läs mer...
Visar 0 av 0 produkter
Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet

Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

Viktigt med ett tätskikt i badrummet

För att undvika komplikationer som fuktskador eller mögel i framtiden är det väldigt viktigt att skydda alla de ytor som utsätts för vatten och fukt. Tätskiktet i badrummet hindrar vatten från att tränga in under kakel eller klinkerplattorna och vidare in i väggen. Om det mot förmodan skulle bli fuktskador eller mögel och du inte har ett tätskikt täcker inte försäkringen skadorna som uppstår. Om du är osäker på vad du ska köpa när du ska renovera badrummet eller toaletten rekommenderar vi dig att ta kontakt med vår personal. Vi hjälper dig mer än gärna att välja rätt produkter till tätskiktet i badrummet.