Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Glasmosaik

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vill du skapa en snygg vägg i kök eller badrum och använda dig av skimrande glasmosaik? Här nedan hittar du ett stort utbud av glasmosaik från välkända tillverkare i hela världen. Välj och vraka glasmosaik i många olika färger och nyanser. Skulle du vilja se hur glasmosaiken ser ut i ditt hem kan du enkelt beställa hem ett varuprov så får du en uppfattning om hur det lär se ut i köket eller badrum.

Glasmosaikens fördelar

Precis som all annan mosaik kommer glasmosaiken på ark som i sin tur gör det enklare att sätta på väggar och golv. Glasmosaik tål att utsättas för vatten och dessa små plattor är inte lika tåliga för vatten som keramiska klinkerplattor samt mosaik. Viss glasmosaik lämpar sig som poolmosaik, Men tänk på att inte alla typer av glasmosaik kan sättas i pool då det krävs att glasmosaiken klarar av det.

Färger som är unika

Med hjälp av glasmosaiken kan du skapa helt unika och snygga ytor i såväl kök som i badrum eller toalett. Arken som glasmosaik sitter på består av små plattor som kan variera i färg det vill säga köper du vit eller grön glasmosaik kan plattorna bestå av olika nyanser utav grön. Om du har frågor eller undrar något gällande glasmosaik får du mer än gärna ta kontakt med vår kunniga personal. Vi hjälper dig mer än gärna över telefon, chatt eller mail.