Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

5%

Kristallmosaik Arredo Exclusive Stone Black 1,5x1,5 cm

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 151 kr/st

Du sparar 7 kr/st

144 kr/st

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt

Beskrivning

Exclusive Stone Black är en lyxig mosaik med grå toner och inslag av svart natursten. Mönstret är oregelbundet vilket skapar liv och rörelse i mosaiken och den blanka ytan ger ett exklusivt intryck. En perfekt färgskala att använda när du vill skapa dramaturgi i rummet men samtidigt behålla en klassisk look. Används till badrum och kök men även andra utrymmen som exempelvis gästtoaletten.

Läs mer
Till skillnad från traditionell glasmosaik är kristallmosaik tillverkad av skuret klart glas som färgas på baksidan. Kristallmosaik ger ett homogent intryck, utan skiftningar i färg och får en alldeles speciell lyster när ljuset bryts genom plattan. I serien Exclusive Stone blandas traditionell mosaik med krístallmosaik på samma ark med färg och mönster som tillsammans skapar en helhetskänsla. Bör dock undvikas på golv med mycket gångtrafik eftersom det finns risk för att glaset repas.

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per st, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Egenskaper

Varumärke Arredo
Art.Nr. 255074
Färg Svart
Tjocklek 8 mm
Storlek 30x30 cm
Antal 0,99 m2/frp
Antal 11 st/frp
Tål Golvvärme Nej
Typ Mosaik
Sättyta Enbart Vägg
Åtgång + 10%
Kant Rak
Serie Kristallmosaik
Yta Blank
Användningsområde Inomhus
Frostsäker Ja

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
Färg
Tjocklek
Antal
Antal
Tål Golvvärme
Typ
Sättyta
Serie
Yta
Användningsområde
144 kr
151 kr
Svart
8 mm
0,99 m2/frp
11 st/frp
Nej
Mosaik
Enbart Vägg
Kristallmosaik
Blank
Inomhus
0 kr
Grön
-
-
-
Ja
Glasmosaik
Golv och Vägg
Glasmosaik
-
Inomhus/Utomhus
Visa Produkt
0 kr
Blå
4 mm
2 m2/frp
-
Ja
Mosaik
Golv och Vägg
-
Blank
Inomhus/Utomhus
Visa Produkt
0 kr
Vit/Guld
-
-
-
Ja
Glasmosaik
Golv och Vägg
Glasmosaik
-
Inomhus/Utomhus
Visa Produkt
123 kr
129 kr
Brun
8 mm
0,99 m2/frp
11 st/frp
Ja
Kristallmosaik
Golv och Vägg
Exclusive
Blank
Inomhus
Visa Produkt