Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

11%

Mosaik Keope Back Grey mosaic 27x27 mm, 300x300 mm

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 281 kr/st

Du sparar 32 kr/st

249 kr/st

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt

Beskrivning

Trendig och livlig granitkeramik i grånyans. Skapad för att efterlikna sten med stenens naturliga mönster och rörelser men med granitkeramikens fördelar. Mosaik i denna dimension är enkel att skapa variation utifrån. Använd som bård eller för att bryta av en vägg. Fungerar även bra att lägga där fall är nödvändigt. Använd fantasin. Passar utmärkt ihop med andra plattor i Back serien då samma stenmönster går genom hela serien finns det kombinationer att hitta med backseriens olika färger. Klinker i Back serien är ganska livligt och passar bra ihop med neutralt kakel för att framhäva det efterliknande naturstenensmönstret och rörelser i plattan på bästa sätt utan att ta över.

Läs mer
Keope back silver finns att kombinera med mosaik 28x28mm och den lite mer spännande stripes mosaiken. Behöver du fall för golvbrunn i dusch eller liknande finns även back silver i måtten 150x150mm eller varför inte använda 28x28 mosaik. Möjligheter för kombinationer som ger liv åt rummet finns då det även går bra att kombinera inom back seriens olika färger och samtidigt hålla kvar helheten i back plattans mönster. Klinker i back serien är ganska livligt och passar bra ihop med neutralt kakel för att framhäva det efterliknande naturstenensmönstret och rörelser i plattan på bästa sätt utan att ta över. Plattor och mosaik i back serien är gjorda i stengods och har producerats med hjälp av råvaror av högsta kvalitet. Plattor och mosaik i backserien torrpressas för att skapa ett material som är kompakt , tål frost, är absorptions säker och motstår kemikalier samt fysisk stress. Passar i alla miljöer. Ute inne, på vägg eller golv. Med back klinker får du naturstenens utseende och känsla men ett mycket tåligare golv eller för den delen vägg som klarar framförallt kemikalier mycket bättre än naturstenen.

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Observera att en bildskärm inte alltid kan återge en kakelplattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt.

Egenskaper

Varumärke Ceramiche Keope
Art.Nr. Y13M3
Färg Grå
Tjocklek 9,5 mm
Storlek 30x30 cm
Antal 0,54 m2/frp
Antal 6 st/frp
Tål Golvvärme Ja
Form Kvadratisk
Typ Mosaik
Sättyta Golv och Vägg
Åtgång + 10%
Kant Rak
Serie Back
Yta Matt
Användningsområde Inomhus/Utomhus
Frostsäker Ja

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
Färg
Tjocklek
Antal
Antal
Form
Typ
Sättyta
Serie
Yta
Användningsområde
249 kr
281 kr
Grå
9,5 mm
0,54 m2/frp
6 st/frp
Kvadratisk
Mosaik
Golv och Vägg
Back
Matt
Inomhus/Utomhus
99 kr
129 kr
Brun
8 mm
0,99 m2/frp
11 st/frp
-
Kristallmosaik
Golv och Vägg
Exclusive
Blank
Inomhus
Visa Produkt
99 kr
139 kr
Grå
8 mm
0,99 m2/frp
11 st/frp
-
Kristallmosaik
Enbart Vägg
Kristallmosaik
Blank
Inomhus/Utomhus
Visa Produkt
249 kr
281 kr
Grå
9,5 mm
0,54 m2/frp
6 st/frp
Kvadratisk
Mosaik
Golv och Vägg
Back
Matt
Inomhus/Utomhus
Visa Produkt
329 kr
349 kr
Blå
4 mm
1,8 m2/frp
20 st/frp
Kvadratisk
Mosaik
Golv och Vägg
-
Blank
Inomhus/Utomhus
Visa Produkt

Andra som köpte Mosaik Keope Back Grey mosaic 27x27 mm, 300x300 mm köpte också