Unna dig en utedusch
Med en utedusch maxar du de varmare årstiderna. Skölj av dig utomhus efter badet eller joggingrundan och svalka dig under bar himmel de allra hetaste dagarna. Här hittar du smidiga, och funktionella uteduschar för alla trädgårdar, altaner och poolkanter.

Utedusch Sunny 20

Demerx Sunny 20 är en mindre och smidig utomhusdusch med funktionalitet som de större varianterna.

Sunny 20 har en soluppvärmd varmvattenberedare som rymmer 20 liter. Den har ett inbyggt blandningssystem så att du enkelt kan temperera ditt duschvatten med den inbyggda blandaren. Duschen kopplas direkt från trädgårdsslangen med standardkoppling.

Ger ca 10 minuter skön och tempererad duschning.

Trädäck säljes separat.

Det finns inga produkter som matchar urvaletUtedusch Sunny 40

Sunny 40 är en snygg utomhusdusch med soluppvärmd varmvattensberedare som rymmer 40 liter. Den är utrustad med en praktisk fotdusch/ vattenutkastare – perfekt om man vill skölja av fötterna eller fylla vattenkannan.

Den har ett inbyggt blandningssystem så att du enkelt kan temperera ditt duschvatten med den inbyggda blandaren. Duschen kopplas direkt från trädgårdsslang med standardkoppling.

Ger ca 20 min skön tempererad duschning.

Trädäck säljes separat.

Det finns inga produkter som matchar urvaletUtedusch Royal X

Demerx Royal X är en lite lyxigare utedusch som ansluts direkt till varm- och kallvattensystem vilket gör den väderoberoende. Den inbyggda termostatblandaren sköter sedan om resten för att du ska få en fantastisk uteduschupplevelse.

Duschen är tillverkad i rostfria material så som blankpolerat rostfritt stål 18/8 för absolut högsta kvalité.

Royal X är utrustad med takdusch samt fotdusch/vattenutkastare (också tempererat vatten). Installtion bör utföras av behörig VVS-montör.

Det finns inga produkter som matchar urvaletUtedusch Sunny 40-1

Demerx Sunny 40-1 är en läcker utomhusdusch med soluppvärmd varmvattensberedare som rymmer 40 liter.

Duschen har två vinklingsbara duschhandtagshållare för maximal frihet och ett inbyggt blandningssystem så att du enkelt kan temperera ditt duschvatten med blandaren. Den har även en smidig avtappningsventil för enkel tömning.

Sunny 40-1 kopplas direkt från trädgårdsslang med ½ koppling.

Ger över 20 min skön och tempererad duschning.

Trädäck säljes separat.

Det finns inga produkter som matchar urvaletUtedusch Sunny 35 Split

Sunny 35 Split är en snygg tvådelad utomhusdusch med soluppvärmd varmvattensberedare som rymmer 35 liter. Duschen har en praktisk fotdusch/vattenutkastare nertill vilket är perfekt om man vill skölja av fötterna eller fylla vattenkannan.

Utomhusduchen har en snygg silverstripe på fronten som ger en lite exklusivare känsla. Den är utrustad med ett inbyggt blandningssystem så att du enkelt kan temperera ditt duschvatten med den inbyggda blandaren.

Sunny 35 Split kopplas direkt från trädgårdsslang med standardkoppling.

Ger ca 18 min skön och tempererad duschning.

Trädäck säljes separat.

Det finns inga produkter som matchar urvaletUtedusch Sunny 30 Exclusive

Sunny 30 Exclusive är en läcker utomhusdusch helt i svart aluminium med silverlackad front och ett snyggt duschmunstycke i kromad plast. Den har en soluppvärmd varmvattensberedare som rymmer 30 liter, blandare och praktisk fotdusch – perfekt om man vill skölja av fötterna eller fylla vattenkannan.

Sunny 30 Exclusive har ett inbyggt blandningssystem så att du enkelt kan temperera ditt duschvatten med blandaren. Duschen kopplas direkt från trädgårdsslang med standardkoppling.

Ger ca 15 min skön och tempererad duschning.

Trädäck säljes separat.

Det finns inga produkter som matchar urvaletTillbehör


  1. Kombifäste Demerx till Sunny 18 och Sunny 20
    Kombifäste Demerx till Sunny 18 och Sunny 20
    455,00 kr
  2. Kombifäste Demerx till Sunny 40
    Kombifäste Demerx till Sunny 40
    506,00 kr