Kristallmosaik Blank 23x48x8 mm Red

Rek. pris 1 155,00 kr /m2
Spara 65%
399,00 kr /m2 Du sparar 756,00 kr /m2
= 1 pkt
Gratis varuprov

Kristallmosaik Red är en klar röd mosaik med blänkande yta som skapar dramatik och effekt. Mosaiken reflekterar ljuset på ett snyggt sätt och livar upp i alla miljöer. Används i kök och badrum eller som detaljer i större kaklade rum, som till exempel i en dusch eller som en fondpanel i ett badrum. Vit fästmassa rekommenderas för att bäst återspegla mosaikens karaktär och klarhet. Kristallmosaik Red tål golvvärme och är frosttålig.

Att tänka på: Produkterna produceras och består av naturmaterial vilket kan medföra nyansskillnader och storleksvariationer, även ur samma serie. Kontrollera och godkänn därför alltid noga materialet innan montering. Eventuella nyans- och storleksvariationer efter montering godkänns ej som reklamation.
Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Läs mer
KRISTALLMOSAIK Till skillnad från traditionell glasmosaik är Kristallmosaik tillverkad av skuret klart glas som färgas på baksidan. Kristallmosaik ger ett homogent intryck, utan skiftningar i färg och får en alldeles speciell lyster när ljuset bryts genom plattan. Med sin klara yta är Kristallmosaiken vacker både på väggar och golv. Bör dock undvikas på golv med mycket gångtrafik eftersom det finns risk för att plattorna repas.
Artikelnummer 333424-02
Varumärke Arredo
Antal m²/förp 0.99
Serie Kristallmosaik
typ Kristallmosaik
Yta Blank
Färg Röd
Enhet Ark
EAN 8886362935110
Användningsområde Inomhus
Sättyta Enbart Vägg
Inne/Ute Inne
Frostsäker Ja
Kant/sida Rak
Tål Golvvärme Ja
Tjocklek (mm) 8
Byggkeramikrådets branschregler BBV_2014.pdf
Skriv en recension av den här produkten

Andra tittade även på