Personal

Nedan finner du kontaktinformation till ansvariga på respektive administrativ avdelning hos Golvpoolen.

PERSONAL I MALMÖBUTIKEN

Christian Trolle, VD

Magnus Noord, Marknadschef
mobil 07600-11199
E-post: magnus@golvpoolen.se

Jeanette Leth
Direktnummer: 040-679 73 74
E-post: jeanette.leth@golvpoolen.se

Siggi Thorarinsson, Ekonomichef
Direktnummer: 040-6797372
E-post: siggi.t@golvpoolen.se

Madeleine Sprah, Ekonomi
Direktnummer: 040-679 73 71
E-post: madde@golvpoolen.se

Andreas Olofsson, Vice VD/Försäljningschef
andreas@golvpoolen.se

Jeanette Hedener, Butikschef
Direktnummer 040-679 73 83
jeanette.h@golvpoolen.se

Bad/kakel/golv
Direktnummer 040-679 73 86
butik@golvpoolen.se

Daniel Rahm, Hantverksdisk
Direktnummer: 040-679 73 75
E-post: rahm@golvpoolen.se

Adam Backaliden, Hantverksdisk
Direktnummer: 0707-857391

Patrick Larsson, Projektsäljare
Direktnummer: 0708-26 14 60
E-post: patrick@golvpoolen.se

Mats Lyngstedt, Projektsäljare
Direktnummer: 0706-79 77 22
E-post: mats@golvpoolen.se

Linnea Dehn-Rosengren, Projektsäljare
Direktnummer: (+46) 0706-797198

E-post: linnea@arredo.se

Kundservice Webb
Direktnummer: 010-4927200
E-post: kundtjanst@golvpoolen.se

PERSONAL I HELSINGBORGSBUTIKEN

Fredrik Olsheden, Butikschef
Direktnummer: 070-679 85 05
E-post: Fredrik.o@golvpoolen.se

Annica Nilsson, Bad/kakel/golv
Direktnummer 042-450 77 75
E-post: annica@golvpoolen.se

Rozanna Björkman, Bad/kakel/golv/lager
Direktnummer 042-450 77 72
E-post: rozanna@golvpoolen.se

Jonas Öberg, Bad/kakel/golv
Direktnummer 042-450 77 70
E-post: jonas@golvpoolen.se

Jessica Lundberg, Bad/kakel/golv
Direktnummer 042-450 77 74
E-post: monica@golvpoolen.se

Paul Liljekvist, Bad/kakel/golv
Direktnummer: 042-450 77 70
E-post: paul@golvpoolen.se

Öppettider på Golvpoolen

Måndag-fredag 10 –19
Lördag 10 –15
Söndag Stängt

Öppettider Kundservice Webb

Ring Kundtjänst: 010-4927200
Måndag-fredag 10.00-19.00 helgfri vardag
Lördag 10.00-15.00 helgfri vardag

Webbutiken – handla online dygnet runt

Om oss

Företaget

Störst, bäst och smartast; med glimten i ögat tar vi ofta fram de stora orden när vi ska berätta om vem Golvpoolen är. Vi sticker inte under stol med vår framgång och vi skäms inte för att ta plats. Att vi är modiga och okonventionella retar en del, men uppskattas av desto fler. För bakom den kaxiga ytan finns ett genuint innehåll av service, kvalitet och ärlighet.

Golvpoolen grundades 1990 med golv som enda produktgrupp. Företaget bytte ägare 1997 och ganska snart började planer på en expansion att ta form. Sortimentet utökades med kakel och badrumsinredningar, butiken flyttade till en större lokal och så småningom övertog vi ytterligare en lokal i anslutning till den förra.

Idag är vi Skandinaviens största fackbutik inom trägolv, kakel och badrum. I Golvpoolens 3600 m² stora butik i Malmö, 2600 m² nya butik i Helsingborg finner du tusentals produkter, över tvåhundra uppbyggda badrumsmiljöer samt välsorterade proffsbutiker. I anslutning till butiken har vi även ett stort lager där i stort sett alla produkter finns för omedelbar leverans.

År 2008 öppnade vi vårt centrallager i Trelleborg. Lagret fungerar som grossistlager och servar kunder över hela Skandinavien med kakel, badrumsinredningar och givetvis golv. Från beställning till leverans tar det max två dagar, en styrka som få kan konkurrera med.

Det senaste steget i Golvpoolens utveckling togs 2014 då vi öppnade vår webbshop. Du som kund kan göra digitala besök till oss alla dagar om året och alla tider på dygnet. Vi jobbar hårt för att hålla de lägsta priserna på nätet och deusstom bjuder vi på hemleveransen.

Verksamheten

Den som står still blir snart omsprungen. Vi rör på oss hela tiden, utvecklar verksamheten och hittar nya möjligheter att attrahera kunderna. Men vi gör inte som alla andra. Vår framgång bygger på att vi vågar göra annorlunda och tro på att allt är möjligt. Vi går vår egen väg – och det går bra!

Okonventionellt tänkande är något som vi på Golvpoolen är bra på. Så när andra sitter med slimmade lager, satsar vi på 13 000 välfyllda kvadratmeter. När gängse norm är att handla av underleverantörer, kapar vi mellanleden och köper direkt från fabrik. (Och sänker priserna!) När de flesta snålar med inspiration, tar vi i ordentligt och bygger 120 rymliga miljöer i vår butik så att kunderna verkligen kan se och känna på material och lösningar.

Varför gör vi då det? Jo, för att vi märker att det uppskattas. Av samma anledning erbjuder vi ett oerhört brett sortiment av produkter, såväl med egna varumärken som andras. Vi vill att det ska finnas något för alla, oavsett vilka behoven är.

Utan kunden är vi ingenting och därför strävar vi ständigt efter att höja oss ännu ett snäpp och ge lite till. Vi utökar produktsortimentet, arbetar med specialbeställningar, tar fram egna prisvärda badrumsserier – men vi tummar aldrig på kvaliteten. Golvpoolen är en fackbutik och ska så förbli, med all den kompetens och kunnande som det är förknippat med.

Människorna

Produkter, lager och utställningsmiljöer i all ära, utan våra fantastiska medarbetare skulle vi stå oss slätt. Erfarna och serviceinriktade gör de allt de kan för att du ska hitta det du söker. Ibland är det lätt, ibland är det svårt, men en sak är säker – ingenting är omöjligt.

Varje morgon dukar vi upp frukostbuffén ute i hantverksbutiken. När dörrarna slås upp klockan halv sju, står vi redo med både bullar, produkter, professionell rådgivning och ett hjärtligt mottagande. Ett liknande bemötande ger vi till alla kunder. Vi kan visserligen inte bjuda alla på frukost, men omtanke och service har vi gott om!

För oss är det viktigt att våra kunder, oavsett om de ringer centrallagret i Trelleborg, handlar i butiken eller handlar på webben känner sig välkomna och kan få svar på alla möjliga och omöjliga frågor. Därför väljer vi våra medarbetare med stor omsorg. De behöver inte nödvändigtvis ha en bakgrund inom hantverk eller inredning, även om många har det, men de måste ha en vilja att lära sig mer, att utvecklas och ta ansvar.

Vi vet att om personalen trivs, mår företaget bra. Att ta väl hand om dem som valt att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper till oss, är därför en självklarhet. För i Golvpoolens framgång är vi alla delaktiga.

På Golvpoolen har vi den absolut mest kunniga och serviceinriktade personalen på området. Vi ställer stora krav på kunskapsnivån, och fortsätter att kontinuerligt utbilda vår personal såväl internt som externt genom våra leverantörer. Det känns viktigt för oss att alltid kunna garantera för dig som kund att vår personal är proffs på området. Vi tillhandahåller service, kunskap och kvalitet.

Vi jobbar enligt mottot "Hellre en för många än en för få", vilket innebär att det alltid finns personal tillgänglig för Dig oavsett om Du är privat kund eller proffs. I vår yrkesdisk kan Du som är yrkeskunnig alltid få snabb och pålitlig proffshjälp på studs.

Kvalitetspolicy

Golvpoolens varumärke ska på marknaden vara erkänt för kvalitet, leveranssäkerhet och service. Genom att involvera våra leverantörer i vårt arbete skapar Golvpoolen en unik kommunikation mellan tillverkare och användare/hantverkare..

Golvpoolen utbildar sin personal inom respektive produktområde: produktkunskap, tekniska lösningar, branschregler samt myndigheters krav.

Kakel- och klinkerplattor som Golvpoolen marknadsför är testade och godkända enligt gällande Svensk Standard Europe Norm, SS-EN ISO 10545 Byggkeramiska Plattor.

Golvpoolen ska endast marknadsföra och leverera våtrumssystem som är testade och godkända enligt gällande Branschregler för Keramisk Beklädnad i Våtrum. För trägolv och parkett gäller riktlinjer från Golvbranschen www.golvbranschen.se.

Vid försäljning av varor till privatkonsument gäller Konsumentköplagen och vid leveranser av material till företag gäller Allmänna Leveransbestämmelser av Byggmaterial, ABM 07..

Vi lovar inte, vi garanterar!Visa större karta