Om Proffsbutiken

       Varje morgon dukar vi upp frukostbuffén ute i proffsbutiken. När dörrarna slås upp klockan 06:30, står vi redo med både bullar, produkter, professionell rådgivning och ett hjärtligt mottagande. 

För oss är det viktigt att våra kunder, oavsett om de ringer centrallagret i Trelleborg, handlar i butiken eller handlar på webben känner sig välkomna och kan få svar på alla möjliga och omöjliga frågor. Därför väljer vi våra medarbetare med stor omsorg. De behöver inte nödvändigtvis ha en bakgrund inom hantverk eller inredning, även om många har det, men de måste ha en vilja att lära sig mer, att utvecklas och ta ansvar.

Golvpoolens varumärke ska på marknaden vara erkänt för kvalitet, leveranssäkerhet och service. Genom att involvera våra leverantörer i vårt arbete skapar Golvpoolen en unik kommunikation mellan tillverkare och användare/hantverkare.
Golvpoolen utbildar sin personal inom respektive produktområde: produktkunskap, tekniska lösningar, branschregler samt myndigheters krav. 

Kakel- och klinkerplattor som Golvpoolen marknadsför är testade och godkända enligt gällande Svensk Standard Europe Norm, SS-EN ISO 10545 Byggkeramiska Plattor. 

Golvpoolen ska endast marknadsföra och leverera våtrumssystem som är testade och godkända enligt gällande Branschregler för Keramisk Beklädnad i Våtrum. För trägolv och parkett gäller riktlinjer från Golvbranschen www.golvbranschen.se. 

Vid leveranser av material till företag gäller Allmänna Leveransbestämmelser av Byggmaterial, ABM 07. 


Vi lovar inte, vi garanterar!


Kontakta gärna oss som jobbar i Proffsbutiken

Daniel Rahm
Ansvarig Proffsbutik

d.rahm@golvpoolen.se
0706-79 73 25

Johan Rhodin
Lagerchef

johan@golvpoolen.se
0707-85 73 94

Torbjörn Olsson
Säljare, Proffsbutik

thorbjorn@golvpoolen.se
0707-85 73 92


Måns Höglund
Säljare

mans@golvpoolen.se
0727- 10 99 92

Ansök om att bli fakturakund genom att ladda ner formuläret