Trägolv Junckers Ask Nordic Variation Ultramatt Skeppsgolv 2-stav

Rek. pris 846,00 kr /m2
Spara 33%
559,00 kr /m2 Du sparar 287,00 kr /m2
= 1 pkt
Gratis varuprov
Trägolv Junckers Ask Nordic Variation Skeppsgolv. Ett annorlunda och vackert ultarmatt trägolv som ger en rustik prägel med massor av färg och ådring.Byglar och foam beställes separat, se nedan under fliken "Liknande produkter".
Läs mer

Juncker Ask Nordic Variation är ett vackert ultramatt 2-stavs trägolv som ger en rustik miljö och känsla med mycket färg och ådring. Junckers ultramatt lackerade golv kombinerar en naturligt matt framtoning med en oerhört hållbar yta som är lätt att rengöra.

Junckers har sedan 20 år producerat skeppsgolv. Skeppsgolv är ett estetiskt tilltalande golv med unika tekniska egenskaper. Gummilisten som fräses ner och monteras på fabriken, innebär att varje bräda får en egen rörelsefog. Skeppsgolvet blir extremt lämpligt för golvvärme och för inomhusmiljöer med ett varierande inomhusklimat. Detta trägolv är ett perfekt alternativ i fritidshuset, men framför allt är det ett mycket vackert golv med stark karaktär.

Observera att golvbrädornas längd kan variera från produktion till produktion. Det kan därför inte garanteras att den längd ni har fått levererat vid ett köptillfälle kommer vara samma vid andra köptillfällen. Dessa leveranser i varierande längder kan ej yrkas som grund till reklamation.

Artikelnummer 533835-189
Varumärke Junckers
Antal m²/förp 1.89
Bredd (mm) 129
Längd (mm) 1830
Enhet
Fog Klammerfog
Tål Golvvärme Ja
Träslag Ask
Mönster Skeppsgolv
Sortering Variation
Tjocklek (mm) 14
Ytbehandling Ultramatt
PDF Lister.pdf
PDF massiva_plankgolv.pdf
Katalog Skeppsgolvsbroschyr.pdf
Skriv en recension av den här produkten

Andra köpte även