Trägolv Junckers Bok Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav

Rek. pris 750,00 kr /m2
Spara 33%
499,00 kr /m2 Du sparar 251,00 kr /m2
= 1 pkt
Gratis varuprov
Trägolv Junckers Bok Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav. Ett annorlunda och vackert oljat trägolv som ger en rustik prägel med massor av färg och ådring.
Läs mer
Junckers Bok Variation är ett oljat 2-stavs skeppsgolv som ger en annorlunda och rustik känsla med mycket  färg och ådring. Junckers oljade golv förhöjer träets inneboende lyster och ger en naturligt mjuk, autentisk yta som är både varaktig och enkel att sköta.

Junckers har sedan 20 år producerat skeppsgolv. Skeppsgolv är ett estetiskt tilltalande golv med unika tekniska egenskaper. Gummilisten som fräses ner och monteras på fabriken, innebär att varje bräda får en egen rörelsefog. Skeppsgolvet blir extremt lämpligt för golvvärme och för inomhusmiljöer med ett varierande inomhusklimat. Detta trägolv är ett perfekt alternativ i fritidshuset, men framför allt är det ett mycket vackert golv med stark karaktär.
Artikelnummer 540910-189
Varumärke Junckers
Antal m²/förp 1.89
Bredd (mm) 129
Längd (mm) 1830
Enhet
Fog Klammerfog
Tål Golvvärme Ja
Träslag Bok
Mönster Skeppsgolv
Sortering Variation
Tjocklek (mm) 14
Ytbehandling Oljad
Beskrivning (PDF) Läggningsanvisning 14mm Bygel.pdf;Skeppsgolvsbroschyr.pdf;Skötselanvisning Olja.pdf;massiva_plankgolv.pdf;Lister.pdf
Skriv en recension av den här produkten

Andra tittade även på

Andra köpte även