Trägolv Junckers Ek Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav

Rek. pris 859,00 kr /m2
Spara 41%
499,00 kr /m2 Du sparar 360,00 kr /m2
= 1 pkt
Gratis varuprov
Trägolv Junckers Ek Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav. Ett annorlunda och vackert oljat trägolv som ger en rustik prägel med massor av färg och ådring. Byglar och foam/stegdämp beställes separat.
Läs mer
Junckers Ek Variation är ett annorlunda vackert oljat 2-stavs skeppsgolv med massor av färg och ådring. Detta trägolv ger en rustik miljö och känsla. Junckers oljade golv förhöjer träets inneboende lyster och ger en naturligt mjuk, autentisk yta som är både varaktig och enkel att sköta.

Junckers har sedan 20 år producerat skeppsgolv. Skeppsgolv är ett estetiskt tilltalande golv med unika tekniska egenskaper. Gummilisten som fräses ner och monteras på fabriken, innebär att varje bräda får en egen rörelsefog. Skeppsgolvet blir extremt lämpligt för golvvärme och för inomhusmiljöer med ett varierande inomhusklimat. Detta trägolv är ett perfekt alternativ i fritidshuset, men framför allt är det ett mycket vackert golv med stark karaktär.
Artikelnummer 544600-189
Varumärke Junckers
Antal m²/förp 1.89
Bredd (mm) 129
Längd (mm) 1830
Enhet
Fog Klammerfog
Tål Golvvärme Ja
Träslag Ek
Mönster Skeppsgolv
Sortering Variation
Tjocklek (mm) 14
Ytbehandling Oljad
Beskrivning (PDF) Läggningsanvisning 14mm Bygel.pdf;Skeppsgolvsbroschyr.pdf;Skötselanvisning Olja.pdf;massiva_plankgolv.pdf;Lister.pdf
Skriv en recension av den här produkten

Andra tittade även på

Andra köpte även