Kährs Ek Limestone Mattlack Borstad Vit 3-stav - Parkettgolv

Rek. pris 625,00 kr /m2
Spara 31%
429,00 kr /m2 Du sparar 196,00 kr /m2
= 1 pkt
Gratis varuprov

Ek Limestone är en vitpigmenterad, mattlackad 3-stav parkett med bas på ekens alla naturliga färgvariationer. Får innehålla mindre kvistar. Borstad. 15 mm.

Observera att golvbrädornas längd kan variera från produktion till produktion. Det kan därför inte garanteras att den längd ni har fått levererat vid ett köptillfälle kommer vara samma vid andra köptillfällen. Dessa leveranser i varierande längder kan ej yrkas som grund till reklamation.

Läs mer

Kährs Ek Limestone Mattlack Borstad Vit 3-stav är ett borstat, mattlackat vitpigmenterat trägolv med bas hos ekens alla naturliga färgvariationer. Detta golv innehåller mindre kvistar och har en tjocklek på 15 mm och är slipbart 3-4 gånger. Färgförändring: Infärgad produkt, liten påverkan.

Kährs Ek Limestone ingår i Harmony Collection som ger en hemtrevlig och varm atmosfär. En plats dit man kan dra sig tillbaka, fylld av mjuka nyanser som ger ro åt kropp och själ. De diskreta och fylliga nyanserna i Kährs Harmony Collection är ett utmärkt komplement till alla inredningsstilar.

Kährs trägolv från serien Orginal med tjocklek 15 mm har en 30 års garanti. Dessa trägolv tillverkas enligt Kährs patenterade lamellparketteknik. De är Kährs bredaste trägolvssortiment och är världskänt för sin höga kvalité och stora mångsidighet.

Artikelnummer 153N0BEK0WKW 0
Varumärke Kährs
Offert Ja
Antal m²/förp 2.91
typ Vit ekplanka
Bredd (mm) 200
Längd (mm) 2423
Enhet
EAN 7393969032629 
Fog Woodloc 5S
Träslag Ek
Mönster 3-stav
Slitskikt (mm) 3.5
Tjocklek (mm) 15
Kollektion Harmony Collection
Ytbehandling Mattlackad
Kährs Undergolv och golvvärme (PDF) Kahrs_Subfloors_UnderfloorHeating_SE.pdf
Kährs Underhållsguide (PDF) Kahrs_Skotsel.pdf
Kahrs Reparationshandbok (PDF) Kahrs_Reparationshandbok.pdf
Kährs Läggningsanvisning Woodloc5S (PDF) Kahrs_installation_guide_w5s_se.pdf
Skriv en recension av den här produkten