010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Golv, Kakel & Klinker Golvpoolen Lomma

Öppettider
Mån - Fre: 10-19
Lördag: 10-15
Söndag: Stängt

Avvikande öppettider

Fredag 24/12 (Julafton) - Stängt
Lördag 25/12 (Juldagen) - Stängt
Fredag 31/12 (Nyårsafton) - Stängt

 

Information till alla våra kunder!

Våra butiker har öppet som vanligt och vi gör allt vi kan för att minska spridningen av coronaviruset.

 

Ett bra tips för att både spara tid och minska antalet fysiska kontakter i dessa tider är att prova våra olika logistiklösningar. 

 

Beställ via vår e-handel och kommunicera med våra duktiga kollegor på kundtjänst eller ta kontakt med några av våra säljare i din närmsta butik. Ni får hjälp med era produktval och övriga frågor. Vi hjälper även till med att plocka ihop era ordrar samt leverans av dem.

Kontakt
Telefon: 040-41 96 00
Mail: lomma@golvpoolen.se
Golvpoolen Lomma Prästbergavägen 53 234 35 Lomma

Vägbeskrivning med bil
I Lomma utanför Lund, nära Lomma Kyrka, finns Golvpoolen. Butiken har anor sedan 50 år tillbaka och hette tidigare Lindströms Bad & Kakel.
Butiken ligger på Prästbergavägen 53 i Lomma. Med bil tar du dig lätt hit via Lumabyvägen och Prästbergavägen avfart mot Lomma. Kör västerut på väg 103. I rondellen tar du 1:a avfarten in på Lumabyvägen. Sväng vänster för att fortsätta på Lumabyvägen och fortsätt in på Prästbergavägen. Sväng vänster för att fortsätta på Prästbergavägen. Golvpoolen kommer att vara på höger sida.

 

Vägbeskrivning med buss
Ta linje 135 från Lomma busstation mot Lomma kyrka. Gå av på hållplats "Lomma Smålandsgatan".
Gå mot åt sydväst på Prästbergavägen mot Smålandsgatan.

Golvpoolen i Lomma

I Lomma utanför Lund, nära Lomma Kyrka, finns Golvpoolen sedan 50 år tillbaka.

Hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande av erfaren, duktig och kompetent personal som gör sitt yttersta för att svara på dina frågor och önskemål. Vi har allt till ditt badrum och vi säljer välkända varumärken anpassade för svenska förhållanden till de bästa priserna!
Du kan med förtroende handla säkert, tryggt och bekvämt av oss. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska vara nöjd med det vi erbjuder dig!