Golvpoolen VästeråsÖppettider

Måndag-Fredag: 10-19
Lördag: 10-17
Söndag: 11-17

Leverantörer på plats 20/9-23/9

Kontakt

Telefon: 021- 480 61 00
Mail: vasteras@golvpoolen.se

Golvpoolen Västerås, Erikslund
Hallsta Gårdsgata 16
721 38 Västerås

Hitta hit

Golvpoolen i Västerås ligger på Erikslunds shoppingområde, vägg i vägg med Elgiganten. Med bill tar du dig hit via E18 och avfart 129 eller 130. Från avfart 129: kör runt IKEA och ta höger i första rondellen in på Krankroksgatan. Efter nästa rondell kommer infarten till Golvpoolens parkering direkt på vänster sida.

Från avfart 130: ta vänster i rondellen efter avfarten och sedan höger i rondellen vid McDonalds in på Krankroksgatan. Efter 400 meter ser du Elgiganten och infarten till Golvpoolens parkering på höger sida. Där finns gott om parkeringsplatser.

Med buss

Ta linje 3 från Västerås City till Hallsta gårdsgata, Erikslund. Hållplatsen ligger strax utanför butiken.Allt till ditt badrum från branschens främsta

I den nya butiken på Erikslund hittar du stora badrumsutställningar och ett brett produktutbud från några av branschens främsta varumärken inom badrumsmöbler och inredning såsom Dansani, IFÖ, INR, Macro, Nordhem, Svedbergs, Vedum, Arredo, Tapwell, FM Mattson, Mora, Gustavsberg, Damixa, Primy, Hansgrohe mfl. Hos oss visar de upp det mesta ur sitt sortiment.

Dessutom har vi samlat det bästa av det mesta från ledande varumärken inom textil, inredningsdetaljer, wellness och annat som hör badrummet till. Vi fyller ständigt på med spännande nyheter och trander från bland andra Ferm Living, Hübsch, Himla, Mette Ditmer, Bloomingville, Iris Hantverk, LA Bruket, Terrible Twins, Vakinme och många fler.

I vår 2000 kvm stora butik finns kort sagt finns allt du behöver oavsett om du ska renovera ditt badrum eller bara göra en snabbinsats för att fräscha till och förändra. Tveka inte att fråga oss om tips och råd. 
Golv till alla rum

Här hittar du ditt nya drömgolv! På Golvpoolen har vi ett stort utbud av allt från vackra trägolv och stilrena parkettgolv till laminatgolv, vinylgolv, fiskbensparkett, klinkers samt linoleum från välkända märken så som Tarkett, Forbo, Kährs, Pergo, Junckers, Rappgo och Nordic Floor. Därför kan vi lova att du hittar det du söker hos oss.

Kom in och inspireras av alla golvmöjligheter och nyanser. Vill du traska hem med ditt nya govl direkt har vi ett brett sortiment på lager som du kan få med dig hem redan idag. Fråga oss så hjälper dig gärna med att välja golvtyp och de tillbehör du behöver när du ska lägga golvet.
1000 plattor kakel, klinker och mosaik

Vi kan stoltsera med ett stort utbud av kakel och klinker från en rad olika leverantörer i olika färger och former. Vi har drygt 1000 plattor till ditt förfogande. I butiken hittar du en härlig uställning med inspiration och idéer så det räcker och blir över. Det sägs att det är så svårt att välja kakel för att det finns så mycket fint. Men lugn, ta din tid. Och vi hjälper dig såklart.

Här hittar du kakel, klinker och mosaik samt även klinker med marockanskt tema i fina färger och mönster. Välj det du gillar till badrummet såväl som till köket eller hallen. När du hittar en kakel eller klinkerplatta som du tycker om kan du låna hem den för att se hur plattorna passar.