Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Kakellister

  Kakellister finns i många olika färger, former och material som skyddar avslutet på kakelväggen. Välj en kakellist som passar ihop med kaklet och fogen samt hörn som du enkelt fäster i listerna. Kakel lister är väldigt enkla att montera vid kakelsättningen och det gör stor skillnad i hur det färdiga resultatet på kakelsättningen ser ut.

  Läs mer...
  Visar 0 av 0 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet

  Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

  Montering av kakellister

  Du monterar kakellisterna i samband med att du sätter ditt kakel eftersom att kakellisten har en utstickande kant som du lägger den sista kakelraden över och på det sättet sitter kakellisten på plats och går kant i kant med kakelplattorna.

  Kakellisten är inte en stor detalj men det gör verkligen skillnad på det färdiga resultatet. Med kakellister får du ett snyggt avslut på väggar men även praktiskt eftersom det skyddar kakelplattornas yttre kant från att gå sönder om man råkar stöta till den. Om du behöver hjälp med att välja rätt kakellist eller har frågor kring hur du monterar den får du mer än gärna höra av dig till oss. Vi hjälper dig mer än gärna över telefon, chatt eller mail.