Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

5%

FFP2 Vikbar Korttidsmask OX Tools 50-Pack

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 549 kr

Du sparar 27 kr

522 kr

Delbetala från 11 kr/mån

Jämför
Beställningsvara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt

Beskrivning

FFP2 Vikbar Korttidsmask 50-pack från OX Tools. Filtrerande halvmasker klass FFP2 används för långvarigt arbete i arbetsmiljöer där luften har en måttlig koncentrationshalt av irriterande, ogiftiga partiklar och olje- eller vattenbaserad dimma. Kan vikas och passar i en ficka.

- Plattveckad för enkel förvaring
- Mjuka kanter för hög komfort med lågt läckage
- Överensstämmer med EN149: 2001
- Lågt andningsmotstånd för ökad komfort
- Justerbar näsklämma
- Skyddsfaktor 10
- Säljes i 50-pack

Läs mer
OX tools är en Australiensisk handverktygsproducent som står för hög kvalité till ett förnuftigt pris. Med extremt högkvalitativa produkter, starkt varumärke och konkurrenskraftig prissättning har serien blivit en enorm framgång. Utvecklat och bevisat på den australiensiska marknaden under de senaste 39 åren är handverktygen instinktivt erkända som tuffa, dynamiska, pålitliga och viktigare, överkomliga.

Egenskaper

Varumärke OX Tools
Art.Nr. 452231
Färg Vit
Material Papp
Typ Andningsskydd
Antal 50 st/frp

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
Antal