Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  6%

  FFP2 Vikbar Korttidsmask OX Tools 50-Pack

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 530 kr

  Du sparar 31 kr

  499 kr

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  FFP2 Vikbar Korttidsmask 50-pack från OX Tools. Filtrerande halvmasker klass FFP2 används för långvarigt arbete i arbetsmiljöer där luften har en måttlig koncentrationshalt av irriterande, ogiftiga partiklar och olje- eller vattenbaserad dimma. Kan vikas och passar i en ficka.

  - Plattveckad för enkel förvaring
  - Mjuka kanter för hög komfort med lågt läckage
  - Överensstämmer med EN149: 2001
  - Lågt andningsmotstånd för ökad komfort
  - Justerbar näsklämma
  - Skyddsfaktor 10
  - Säljes i 50-pack

  Läs mer
  OX tools är en Australiensisk handverktygsproducent som står för hög kvalité till ett förnuftigt pris. Med extremt högkvalitativa produkter, starkt varumärke och konkurrenskraftig prissättning har serien blivit en enorm framgång. Utvecklat och bevisat på den australiensiska marknaden under de senaste 39 åren är handverktygen instinktivt erkända som tuffa, dynamiska, pålitliga och viktigare, överkomliga.

  Egenskaper

  Varumärke OX Tools
  Art.Nr. 452231
  Färg Vit
  Material Papp
  Typ Andningsskydd
  Antal 50 st/frp

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
  Antal