Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|
Duschblandare FM Mattsson Siljan LF
Duschblandare FM Mattsson Siljan LF
Duschblandare FM Mattsson Siljan LF

Duschblandare FM Mattsson
Siljan LF
Nedåt, 160 cc

1 recension

Endast Online

2 876 kr

Se priset!

CC-mått
Utlopp

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt
Duschblandare Siljan LF är en tvågrepps tryckbalanserad termostatblandare i krom från FM Mattsson som går att köpa med utlopp nedåt eller uppåt.
Varumärke

Beskrivning

Duschblandare Siljan LF är en tvågrepps tryckbalanserad termostatblandare i krom från FM Mattsson som går att köpa med utlopp nedåt eller uppåt.
Fler och fler byggprojekt ställer allt större miljökrav på sina komponenter. Därför har FM Mattson utvecklat produktserien Lead Free, som innebär att FM Mattsson bytt ut det bly som normalt finns i mässingslegeringar. På så sätt har produkterna en mindre miljöpåverkan. Lead Free-märkta produkter innehåller mindre än 0,1 % bly och är därmed klassade som blyfria.

Övrigt
- EcoSafe® blandare
- Tryckbalanserad termostatblandare
- Keramisk avstängning
- Eco-stopp
- Med typgodkända backventiler
- Duschanslutning utsprång från vägg: 69 mm (160 cc)/78 mm (150 cc)

5 års Tempgaranti
Du får alltid den temperatur du vill ha tack vare den unika dubbelfunktionen hos FMM:s säkerhetsblandare. De garanterar att temperaturen håller sig inom +/- 1°C under användning med rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Skulle inte blandaren uppfylla detta årgärdar FMM felet. Naturligtvis gäller inte det om temperaturskillnader beror på bristande varmvattentillgång. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

5 års Kalkgaranti
Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka funktionen hos denna blandare. FMM åtar sig att åtgärda eventuella fel om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

Ecosafe
Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

Ecoplus
Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom brukaren måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

Safe tempSafe temp ger jämn temperatur som alltid håller sig inom ± 1 °C.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeFM Mattsson
Art.Nr.8580-0000
SerieSiljan
TypDuschblandare
FärgKrom
CC-mått160 mm
GreppTvågreppsblandare
Bredd300 mm
UtloppNedåt
DuschanslutningG 1/2
FunktionEco-stopp
TermostatJa
RSK-nr8351025
EAN-nr7391887245886